Newsroom

Newsroom

Τραμπούκισαν την Κατριβάνου στη δίκη της Χρυσής Αυγής

Στην πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Βασιλική Κατριβάνου επιτέθηκαν φραστικά χρυσαυγίτες κατά τη διεξαγωγή της δίκης της Χρυσής Αυγής.

5822ef3a1dc52436018b45f9

«Σήκω φύγε», «Ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ δεν σε αντέξανε», «Καλοφάγωτη η σύνταξη του πατέρα σου», ήταν κάποιες από τις επαίσχυντες εκφράσεις που χρησιμοποίησαν συνήγοροι υπεράσπισης του ναζιστικού μορφώματος σε ακόμη μία απόπειρα φίμωσης και εκφοβισμού μάρτυρα.

Μάλιστα αυτά συνέβησαν, παρουσία της έδρας του δικαστηρίου και μόλις η πρόεδρος είχε διακόψει τη διαδικασία.

Η Βασιλική Κατριβάνου καταθέτοντας ως μάρτυτρας τόνισε μεταξύ άλλων πώς οι επιθέσεις της ΧΑ γινόταν βάσει σχεδίου, όχι αυθόρμητα και εκτελούνταν από τα τάγματα εφόδου. «Θεωρώ ότι όλοι γνώριζαν, οι βουλευτές και όσοι ήταν σε πολιτικές θέσεις. Υπάρχει πλήρης ταύτιση της πολιτικής ηγεσίας με αυτή της εγκληματικής οργάνωσης» είπε χαρακτηριστικά.

Η κα Κατριβάνου μεταξύ άλλων κατέθεσε πως υπήρχε μια ασυλία μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2013. «Θέταμε ερώτημα στον Υπουργό Δημόσιας Τάξης ως προς το Α.Τ. Αγίου Παντελεήμονα και μας απαντούσαν ότι όλα είναι υπό έλεγχο, ότι δεν υπάρχει θέμα» είπε χαρακτηριστικά ενώ αναφέρθηκε με λεπτομέρειες στο περιστατικό με την επίθεση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Δ. Κουκούτση στην ίδια στον προαύλιο χώρο της Βουλής.

Το δικαστήριο διέκοψε για την Τρίτη 13/06 στο Εφετείο, εν μέσω έντασης μεταξύ των συνηγόρων υπεράσπισης και της μάρτυρος.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…