Τραμπούκικη ενέργεια για να φιμώσουν τις αποκαλύψεις του HOT DOC

Με στόχο να φιμώσουν τις αποκαλύψεις του HOT DOC οι οποίες αφορούσαν την κακοδιαχείριση του Δήμο Κεφαλονιάς χθες το βράδυ, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ και μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Ανουσάκης επιτέθηκε στην διαχειρίστρια του kefaloniapress Ελένη Χιόνη επειδή αναδημοσίευσε το ρεπορτάζ του περιοδικού .

5784b5ca1dc5249d798b480c

Συγκεκριμένα γύρω στις 10μμ χθες Δευτέρα βράδυ, η κα Χιόνη ενώ περπατούσε αμέριμνα στην οδό Χαροκόπου δέχτηκε σωματική και λεκτική επίθεση από τον κ . Ανουσάκη «Μωρή π&@@να θα πεθάνεις, θα σε σκοτώσω μωρή για αυτά που γράφεις.» και άλλα πολλά .. Όρμισε εναντίον της ως μαινόμενος ταύρος κτυπώντας την δυνατά στο χέρι και διαλύοντας το κινητό της τηλέφωνο. Κάποια κυρία θορυβημένη από τις φωνές του κατέβηκε από τη πολυκατοικία και τον συγκράτησε. Με μεγάλη δυσκολία τον απομάκρυνε προς την είσοδο της πολυκατοικίας. Το περιστατικό συνεχίστηκε όμως και σε δεύτερη εκτέλεση. Ύστερα από λίγο ξαναεμφανίστηκε ο κ. Ανουσάκης στο δρόμο και με σφιγμένες γροθιές κατευθύνθηκε απειλητικά προς τη κυρία Χιόνη, την πλησίασε σε απόσταση αναπνοής με τις ίδιες απειλές «μωρή π@τα@@ είσαι ακόμα στο δρόμο μου; Θα πεθάνεις, το ακούς; Θα πεθάνεις για αυτά που γράφεις».. Η τυχαία διέλευση αυτοκινήτου από το δρόμο απέτρεψε τα χειρότερα.

Μοναδικός στόχος της επίθεσης ήταν να φιμωθεί τόσο το Kefalonia press, όσο και να σταλεί “μήνυμα” στον Μάκη Νοδάρο και στον Κώστα Βαξεβάνη εκδότη του Hot Doc να μη προχωρήσουν περαιτέρω την έρευνα για το Δήμο .

Η Ελένη Χιόνη αναφέρει στο koutipandoras.gr ότι «τις τελευταίες ημέρες το πολιτικό σκηνικό στο νησί μας είναι ιδιαίτερα οξυμένο εξ αιτίας του δημοσιεύματος του HOT DOC και της αποκάλυψης του δημοσιογράφου Μάκη Νοδάρου για την 62σελιδη καταγγελία για κακοδιαχείριση στο Δήμο Κεφαλονιάς. Η αναδημοσίευση του άρθρου στο Kefalonia press -όπως και σε άλλα τοπικά ΜΜΕ – ενόχλησε τη δημοτική αρχή ενώ φιλικά προσκείμενες προς τη δημοτική αρχή ιστοσελίδες εξαπέλυσαν όλο το Σαββατοκύριακο ένα απίστευτο πογκρόμ δημοσιευμάτων τόσο εναντίον μου αλλά και «φωτογραφίζοντας» ανθρώπους που κατά την φαντασία τους θεωρούν μέλη της Συντακτικής Ομάδας του Kefalonia press ή και συνεργάτες του Hot Doc»

Η δημοσιογράφος Ελένη Χιόνη δηλώνει αποφασισμένη ότι « η τρομοκρατία, τα άνανδρα κτυπήματα, οι απειλές κατά της ζωής ανθρώπων δεν θα περάσουν ούτε μας φοβίζουν. Η τοπική κοινωνία θα απαντήσει καταδικάζοντας αυτές τις ενέργειες που δεν έχουν ουδεμία σχέση με το ήθος και το πολιτισμό της Κεφαλονιάς και της ιστορίας του νησιού μας».

Η υπόθεση έχει πάρει ήδη το δρόμο της δικαιοσύνης με τη διαδικασία του αυτόφωρου.

Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ του Μάκη Νοδάρου στο HOT DOC 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…