Newsroom

Newsroom

Τραμπ: Η εκλογή της Χίλαρι θα βύθιζε τις ΗΠΑ σε συνταγματική κρίση

Βολές κατά της Χίλαρι Κλίντον εξαπέλυσε ο αντίπαλός της για την προεδρία των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, λέγοντας πως «η εκλογή της υποψήφιας των Δημοκρατικών θα βύθιζε τη χώρα σε σοβαρή πολιτική και συνταγματική κρίση».

5817b60e1dc52454678b499f

Ο μεγιστάνας προέβλεψε ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών θα διωχθεί από τη δικαιοσύνη για την υπόθεση του ιδιωτικού διακομιστή που χρησιμοποιούσε για την ηλεκτρονική αλληλογραφία της.

Μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Μίσιγκαν, ο Τραμπ επέμεινε ότι η κ. Κλίντον «είναι ακατάλληλη και δεν έχει τα προσόντα για να γίνει πρόεδρος των ΗΠΑ».

Όπως πρόσθεσε ο μεγιστάνας ακινήτων, αν εκλεγεί η κ. Κλίντον, «θα αντιμετωπίσει μια παρατεταμένη ποινική έρευνα και πιθανότατα μια ποινική δίκη. Μια δίκη σε βάρος εν ενεργεία προέδρου».

«Στο διάστημα αυτό ο Βλαντίμιρ Πούτιν, για τον οποίο μιλά άσχημα, και όλοι οι άλλοι ηγέτες θα γελάνε και θα διασκεδάζουν», συνέχισε.

Ακόμη, προειδοποίησε ότι θα συνεχιστεί η μετεγκατάσταση των αυτοκινητοβιομηχανιών από το Μίσιγκαν σε άλλες χώρες.

Ο κ. Τραμπ αναφέρθηκε επί μακρόν στην απόφαση του διευθυντή του FBI Τζέιμς Κόμεϊ να ενημερώσει την Παρασκευή το Κογκρέσο ότι εντοπίστηκαν νέα μηνύματα που ενδεχομένως να σχετίζονται με την έρευνα για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της κ. Κλίντον, η οποία όμως είχε μπει στο αρχείο από τον περασμένο Ιούλιο.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…