Τραγωδία στη Βασιλίτσα: Κάκωση στον αυχένα η αιτία θανάτου του 32χρονου (video)

Μία λάθος απόφαση στάθηκε ικανή για να στερήσει τη ζωή του 32χρονου στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας, όταν παρασύρθηκε θανάσιμα από χιονοστιβάδα. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν ο θάνατός του προήλθε από κάκωση αυχένα.

5a476e611dc524970b8b456b

Ο 32χρονος, Απόλλωνας Ψαρουδάκης, τα τελευταία χρόνια ήταν μόνιμος κάτοικος Λουξεμβούργου, είχε έρθει στην Ελλάδα για τις γιορτές και την Παρασκευή μαζί με την παρέα του αποφάσισαν να πάνε για snowboard στο χιονοδρομικό της Βασιλίτσας. 

Το χιονοδρομικό ήταν κλειστό και η παρέα δοκίμασε να κάνει snowboard, εκτός πίστας του χιονοδρoμικoύ, σε μέρος όπου το χιόνι ήταν “απάτητο” και πολύ πυκνό.

O νεαρός άνδρας χτύπησε σε δέντρο, παρασυρόμενος από τη χιονοστιβάδα, και ανασύρθηκε χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Επί δυο ώρες οι γιατροί στο Νοσοκομείο κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες ανάνηψης, χωρίς, όμως, αποτέλεσμα, καθώς ο νεαρός άντρας που έκανε snowboard με τους φίλους του είχε ήδη μεταφερθεί χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Οι φίλοι του όταν διαπίστωσαν οτι χάθηκε ο άτυχος νέος, ειδοποίησαν αμέσως το προσωπικό του χιονοδρομικού κέντρου Βασιλιτσας, οι οποίοι αφού τον εντόπισαν μετέφεραν στο σαλέ τον άτυχο σκιέρ και στη συνέχεια με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενώ

Το χιονοδρομικό δεν δούλευε. “Με δική τους ευθύνη πήγαν εκτός πίστας”, ανέφερε ο ιδιοκτήτης sale χιονοδρομικού κέντρου Βασιλίτσας, Απόστολος Λιάτσης.

Κάκωση στην αυχενική χώρα η αιτία θανάτου

«Κάκωση στην αυχενική μοίρα της σπονδυλικής στήλης και συνοδά στοιχεία κρυοπληξίας» διαπιστώθηκαν στη σορό του άτυχου σκιέρ που καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα, τη στιγμή που έκανε snowboard με την παρέα του, στο χιονοδρομικό κέντρο Βασιλίτσας Γρεβενών.

Αυτό τόνισε ο ιατροδικαστής Ιωάννης Φούντος, σε δηλώσεις του έξω από το Μαμάτσειο Νοσοκομείο της Κοζάνης, μετά τη νεκροψία-νεκροτομή που διενήργησε.


Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια του 32χρονου

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, οι γονείς του έφτασαν στο Γενικό Νοσοκομείο Γρεβενών. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πατέρας του είναι σε κατάσταση σοκ. 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…