Τον συνέλαβαν πάνω που πίστεψε ότι δεν θα τον έπιαναν ποτέ!

Για 37 χρόνια τα είχε καταφέρει περίφημα. Είχε νυμφευτεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ, είχε αποκτήσει πλαστό όνομα και ταυτότητα, ενώ…

jones

Για 37 χρόνια τα είχε καταφέρει περίφημα. Είχε νυμφευτεί στη Φλόριντα των ΗΠΑ, είχε αποκτήσει πλαστό όνομα και ταυτότητα, ενώ εργαζόταν σε μια εταιρεία με κλιματιστικά. Ακόμα κι ο ίδιος είχε αρχίσει να ξεχνά πως είχαν περάσει σχεδόν τέσσερις δεκαετίες από τότε που δραπέτευσε από φυλακές ύψιστης ασφαλείας και είχε ξεκινήσει μια άλλη ζωή.

Δεν τον ξέχασαν, όμως, οι «Ιαβέρηδές» του, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν τον 59χρονο σήμερα Ρόμπερτ Τζόουνς χάρη στην τεχνολογία, συγκεκριμένα μέσω του λογισμικού αναγνώρισης προσώπων. Ο Τζόουνς, ένας από τους 15 καταζητούμενους φυγόδικους του Στρατού, είχε αποδράσει το 1977 από τις στρατιωτικές φυλακές του Κάνσας που είχαν το χαρακτηρισμό «Το Κάστρο» λόγω των υψηλών τειχών τους. Ο δραπέτης είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία ενός 18χρονου στρατιώτη και τον τραυματισμό ενός άλλου. Δεν είναι ακόμα σαφές αν θα επιστρέψει στη φυλακή για να εκτίσει την ποινή του ή θα έρθει αντιμέτωπος με το στρατοδικείο.

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…