Newsroom

Newsroom

Το τραγικό τέλος του νικητή του ελληνοτουρκικού Survivor

Ίσως να μην το θυμάστε, αλλά πριν από περίπου δέκα χρόνια ο παραγωγός του Survivor Acun Ilicali είχε διοργανώσει ένα αντίστοιχο παιχνίδι μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων το οποίο μεταδιδόταν ταυτόχρονα στις δύο χώρες και βρήκε νικήτρια την τουρκική ομάδα και συγκεκριμένα τον Derya Durmuşlar ο οποίος στον τελικό επικράτησε του Έλληνα Αμφικράτη Ζαχαριάδη.

5932e31f1dc52483798b46a6

Ο Derya, νικητής του Survivor «Ελλάδα vs Τουρκία» κέρδισε τότε το ποσό των 250.000 ευρώ, χρήματα με τα οποία αγόρασε μεταξύ άλλων και μια μηχανή μεγάλου κυβισμού. Πέντε χρόνια μετά τη νίκη του όμως, το 2011 ο Derya έχασε τη ζωή σε τροχαίο δυστύχημα με τη συγκεκριμένη μηχανή.

Για το γεγονός αυτό μίλησε ο συμπαίκτης του στο ριάλιτι Selim Sabah ο οποίος σε συνέντευξή του στο Down Town λίγο πριν από την έναρξη του Survivor στον ΣΚΑΪ είχε πει: «Το 2011 ο Derya πέθανε με τη μηχανή του σε τροχαίο δυστύχημα. Μου λείπει κάθε μέρα. Ο Θεός ας τον αναπαύσει. Ποτέ δε θα ξεχάσω τις στιγμές μας. Θυμάμαι που ο Derya μου έδινε από το φαγητό του ακόμα και όταν πεινούσε. Αυτό ποτέ δεν θα το ξεχάσω».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων