To STAR ζητάει 32 εκατ. ευρώ από το Δημόσιο γιατί ο ΣΚΑΪ του πήρε το Survivor – Σκληρή απάντηση από τον Νίκο Παππά

Σκληρή απάντηση στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ο οποίος ζητάει με αγωγή του από το Δημόσιο το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 32,4 εκατ. ευρώ γιατί όπως ισχυρίζεται εξαιτίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες, έχασε από τον ΣΚΑΪ το Survivor και κατ’ επέκταση έχασε πολλά εκατομμύρια διαφημιστικών εσόδων, έδωσε μέσω του twitter ο Νίκος Παππάς.

59242a721dc524d0118b4a36 1

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής έγραψε χαρακτηριστικά: «Το Star έχασε το #survivor και ζητά αποζημίωση 32εκ.€ Να απευθυνθεί στο ταμείο απόρων, παρανόμων καναλαρχών & αποτυχημένων μάνατζερ». Στο «τιτίβισμα» του Νίκου Παππά δεν παρέλειψε φυσικά να απαντήσει ο Άδωνις Γεωργιάδης, παίρνοντας εμμέσως θέση υπέρ του τηλεοπτικού σταθμού: «Κάνεις πλάκα με μία πραγματική ζημία που εσύ προκάλεσες; Αν όμως τις αποζημιώσεις τις πλήρωνες από την τσέπη σου δεν θα έκανες ψευτόμαγκα».

Να σημειωθεί πως ο τηλεοπτικός σταθμός ζητά αποζημίωση πάνω από 30 εκατ. ευρώ «για την αποκατάσταση», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, «της ζημίας που μας προεκλήθη από το γεγονός της συμμετοχής μας και της παράνομης μη αδειοδότησής μας κατά τη διαδικασία του Διαγωνισμού για τη χορήγηση των τεσσάρων τηλεοπτικών αδειών».Τα περισσότερα από αυτά τα χρήματα είναι για τη ζημιά που υπέστη το STAR, ήτοι 637 χιλ. ευρώ θετική ζημία και 31,7 εκατ. ευρώ αποθετική ζημία, αλλά ζητάει και 100 χιλ. ευρώ επιπλέον για ηθική βλάβη.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή