Newsroom

Newsroom

Το "προφητικό" μήνυμα της Μαρίας Ιατρού στο facebook λίγες μέρες πριν τον θάνατο

Σοκαρισμένη είναι η οικογένεια της αδικοχαμένης Μαρίας Ιατρού η οποία έπεσε μαζί με το αυτοκίνητό της στον Αμβρακικό κόλπο έξω από την Αμφιλοχία , τα ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα.

59084f2b1dc524e7138b474e

Αργά το βράδυ του Πάσχα, η νεαρή γυναίκα και μητέρα των τεσσάρων παιδιών, εκμυστηρεύτηκε στον σύζυγο και τα παιδιά της ότι αισθανόταν πολύ πιεσμένη ψυχολογικά και πως είχε ανάγκη να πάει ένα μικρό ταξίδι για να ηρεμήσει και να σκεφτεί.

Μάλιστα ακόμα μεγαλύτερο σοκ προκαλεί το «προφητικό» όπως πολλοί χαρακτηρίζουν μήνυμα που είχε ανεβάσει η Μαρία στο facebook λίγες μόνο ημέρες πριν το θάνατό της.

Στη φωτογραφία που είχε ανεβάσει απεικονίζεται μια γυναίκα με την πλάτη γυρισμένη να κρατάει βαλίτσες κοιτώντας τη θάλασσα, αναφέρει ένα απόφθεγμα του Τένεσι Ουίλιαμς:

«Έρχεται κάποτε η στιγμή που πρέπει να φύγεις, ακόμα κι αν δεν έχεις που να πας».


Η Μαρία Ιατρού όταν πήρε την απόφαση να φύγει από το σπίτι επικοινώνησε μέσω facebook με έναν ξάδελφό της που διαμένει στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, ζητώντας του να την φιλοξενήσει. Γύρω στη μια τα ξημερώματα της Δευτέρας, του έστειλε μήνυμα ότι ήταν στο δρόμο και στις 02:15 του ξαναέγραψε «είμαι Άρτα με σταμάτησαν σε μπλόκο» κάτι όμως που δεν επιβεβαιώθηκε από την Τροχαία.

Στις 04:17 έστειλε το τελευταίο μήνυμα στον ξάδερφό της, στο οποίο του έγραφε ότι βρισκόταν έξω από την Πρέβεζα και θα καθυστερούσε. Από εκείνη τη στιγμή, το κινητό της σταμάτησε να λειτουργεί.

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

Αλεξια

Η Αλεξία Μπακογιάννη υπέβαλλε μήνυση στον Στέφανο Χίο– Καταγγέλλει φραστική επίθεση

«Θερμό επεισόδιο» καταγράφηκε σε γνωστό καφέ της Αθήνας, το μεσημέρι της Τετάρτης, μεταξύ της Αλεξίας…