Newsroom

Newsroom

Το πανόραμα των χθεσινών αγώνων της Super League

Στη δεύτερη θέση της Super League σκαρφάλωσε Λεβαδειακός που έμεινε στο 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η Κέρκυρα επικράτησε του Παναιτωλικού με 1-0 .

59ec29d51dc5245e398b456a

Ο Λεβαδειακός είναι η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος και καμιά ομάδα δεν φαίνεται ικανή να σταματήσει την ξέφρενη πορεία του. Η ομάδα της Λιβαδειάς ισοφάρισε στο 63’, με τον Γιακουμάκη, το γκολ που πέτυχε ο Κόντε, για τον «Άγιαξ» της Ηπείρου, λίγο πριν την εκπνοή του ημιχρόνου και έφτασε τους 14 βαθμούς, όσους και η ΑΕΚ με την οποία συγκατοικεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Σκόραρε η Κέρκυρα χωρίς…Πέναλτι

Τρία γκολ μετρούσε μέχρι σήμερα η Κέρκυρα στη Super League και όλα από το σημείο του πέναλτι. Το Σάββατο (21/10) όμως έδειξε πως μπορεί να βρει το δρόμο για τα δίχτυα και χωρίς πέναλτι. Απόδειξη το γκολ του Νούνιες στο 79΄ με πλασέ που χάρισε και τη νίκη επί του Παναιτωλικού. Ο άσος των Φαιάκων αντικατέστησε τον Επστάϊν στο 66’ και δεκατρία λεπτά αργότερα έλυσε τον γόρδιο δεσμό για την ομάδα του πετυχαίνοντας το δεύτερο τέρμα του στη φετινή Super League.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…