Το θολωμένο μυαλό της ΝΔ – Τώρα λέει ανοικτά "ναι" στο δόγμα "Πατρίς – Θρησκεία – Οικογένεια" (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ελλάδα πρέπει να είναι μόνη χώρα που ένα βαθιά συντηρητικό κόμμα αυτοπροσδιορίζεται ως φιλελεύθερο. Αναφερόμαστε βεβαίως στη ΝΔ η οποία όσο κι αν προσπαθεί μετά κυρίως την εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της να απεκδυθεί τον μανδύα της συντήρησης, τα στιβαρά δεξιά της θεμέλια δεν της το επιτρέπουν.

598dc5941dc52453618b46f6

Κάπως έτσι άλλωστε φτάσαμε και στο σημείο, η κατά τ’ άλλα φιλελεύθερη παράταξη να σηκώνει επαναστατική παντιέρα και να επικαλείται το Σύνταγμα, γιατί κάποιος πολιτικός της αντίπαλος τόλμησε να πει ότι «δεν είμαστε ταλιμπάν της Ορθοδοξίας» ούτε όμως και «λαός ορθόδοξος». Ποιος είδε κυρίες και κύριοι, τον Θεό και δεν τον φοβήθηκε. Μετά τις ανακοινώσεις του κόμματος ήρθε και ο ξεσηκωμός των βουλευτών και των ευρωβουλευτών.

Οργίασε από τους πρώτους ο Γιώργος Κουμουτσάκος μέσω twitter αναγκάζοντας μέχρι και τον αντιπαθούντα την Αριστερά αρθρογράφο της Καθημερινής Πάσχο Μανδραβέλη να αντιδράσει, για να ακολουθήσει η Ελίζα Βόζενμποεργκ η οποία εκπροσωπεί την Ελλάδα στο ευρωκοινοβούλιο.

Η κ. Βόζενρμπεργκ που λέτε, εμφανίστηκε σήμερα στον ΣΚΑΪ (ακόμη κι αυτός σκεφτείτε είναι αμήχανος με την αντίδραση της ΝΔ) και υποστήριξε το δόγμα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέγοντας μάλιστα ότι τόλμησε να μιλήσει γι’ αυτές τις αξίες στο twitter και δέχθηκε επίθεση από τους ακολούθους της. Πρόσθεσε δε ότι ο Νίκος Βούτσης αμφισβήτησε το ελληνικό Σύνταγμα. Δεν της απάντησε βέβαια κανείς ότι το Σύνταγμα αναφέρει πως η Ορθοδοξία είναι επικρατούσα θρησκεία και τίποτα παραπάνω. Διότι είναι σαφές πια ότι εκεί στην ΝΔ (ως υπέρμαχοι της αριστείας που είναι) δεν αντιλαμβάνονται ούτε την έννοια της λέξης «επικρατούσα».

Ας αποφασίσουν τουλάχιστον στο Μοσχάτο αν είναι δεξιοί ή κοινωνικά φιλελεύθεροι. Γιατί και τα δύο δεν πάνε μαζί. Μπερδεύονται κι αυτοί, μπερδευόμαστε κι εμείς…

Διαβάστε σχετικά: Ελλάς, Ελλήνων Χριστιανών και νεοδημοκρατών

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…