Newsroom

Newsroom

Το "μήνυμα" προς τον Τραμπ σε απόδειξη εστιατορίου που έγινε… viral

Οι Αμερικανοί πολίτες δε διστάζουν να δείχνουν την διαφωνία τους και τη δυσαρέσκειά τους για την πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ για το μεταναστευτικό με κάθε τρόπο.

58ad72161dc524721a8b49aa

Ο Νεοζηλανδός σεφ Mark Simmons που κατάγεται από τη Σκωτία και έχει το δικό του εστιατόριο στο Μπρούκλιν, στην Νέα Υόρκη ως μετανάστης δυσαρεστήθηκε με τις πολιτικές του καινούργιου Προέδρου για τους μετανάστες.

Για το λόγο αυτό αποφάσισε να πάρει τη μικρή του εκδίκηση. Ο καθένας που έρχεται και τρώει στο εστιατόριο του, την ώρα που πηγαίνει τις αποδείξεις στο κάτω της μέρος είναι τυπωμένο από την ταμειακή η εξής φράση: «Immigrants make America great (they also cooked and served your food today)» που σημαίνει: «Οι μετανάστες κάνουν την Αμερική καλύτερη (επίσης μαγείρευσαν και σέρβιραν το φαγητό σου σήμερα».

Η δημοσιογράφος Emily O’ Hara ανήρτησε φωτοτυπία της απόδειξης που έλαβε, αφότου πλήρωσε, στο λογαριασμό της στο Twitter.

Το post της έχει, έως σήμερα, πάνω από 97.000 retweets και έχει πάρει 256.000 likes.

Υπενθυμίζεται πως η απόφαση του Αμερικανού προέδρου να απαγορεύσει την είσοδο στη χώρα μεταναστών από επτά μουσουλμανικές χώρες βάλλεται από πολλούς κι έχει χαρακτηριστεί αντισυνταγματική από διάφορα δικαστήρια. 


Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους