To let me know! Festival στα μονοπάτια της ηλεκτρονικής ελληνικής μουσικής σκηνής

Μετράει 7 χρόνια ζωής και το 2018 για πρώτη φορά μπαίνει στα νερά της dance και ηλεκτρονικής ελληνικής μουσικής σκηνής, με 4 μπάντες.

5a8d575c1dc524a8498b45dc

Από το stage του Death Disco, θα περάσουν οι StrangeZero το ελληνικό electronica σχήμα, που με τη δισκογραφία τους έχουν προσεγγίσει περισσότερους από 1.000.000 ακροατές και downloaders απ’ όλο τον κόσμο, ενώ παράλληλα έχουν γράψει μουσική για το θέατρο και κινηματογράφο.

Το τελευταίο τους EP “Rapidly Unexpected” κυκλοφόρησε το 2016 και περιλαμβάνει το single “Burning star” το οποίο ξεπέρασε τα 230.000 downloads.

Οι StrangeZero για τη συμμετοχή τους στο festival είπαν στο koutipandoras.gr: «Επειδή το φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί σε έναν χώρο που χρόνια παίζει διαφορετική μουσική από τη δική μας, θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον να ακούσει το κοινό κάτι ξεχωριστό».

Για την πορεία της ηλεκτρονικής μουσικής στην Ελλάδα: «Η αλήθεια είναι ότι δεν είμαστε τόσο ενθουσιώδεις με την τωρινή σκηνή…. κυρίως επειδή τα ακούσματα μας έχουν παλαιότερες ρίζες. Το συνολικό επίπεδο έχει πέσει αρκετά, αλλά παράλληλα υπάρχουν διαμάντια χαμένα στον άπειρο χώρο της διαδικτυακής κατάστασης/ πληροφορίας τα οποία δυστυχώς δεν θα αναδειχθούν και δεν θα ακουστούν ποτέ».


Οι Marva Von Theo,που θα παρουσιάσουν κομμάτια από τον πρώτο τους δίσκο «Dream within a Dream”.

To electropop/synthwave duo των Marva Von Theo που σχηματίστηκε το 2016, από την τραγουδίστρια-τραγουδοποιό Μάρβα Βούλγαρη και τον συνθέτη-παραγωγό Τεό Φοινίδη, που κινείται μεταξύ Αθήνας και Βιέννης.

O ηλεκτρονικός τους ήχος πλαισιώνει ένα πλήθος επιρροών από τα 80’s μέχρι σήμερα. Darkwave ηχοχρώματα, Jazz αρμονίες, Rock και Dance ρυθμικά μοτίβα συνηχούν και ωριμάζουν σε κάτι ατμοσφαιρικό και μελαγχολικά ρομαντικό.

“Let me know your Dream…” μας λένε!


Η SOANNEFAIR είναι το αποτέλεσμα της ένωσης ενός γενετικά κατασκευασμένου ανδροειδούς με ένα ανθρώπινο πλάσμα. Ως τέτοιο, συνδυάζει την ουδέτερη συνθετικότητα των ρομπότ με τα επίπονα συναισθήματα και τεχνικά ελαττώματα των ανθρώπων. Προσπαθώντας να βρει απαντήσεις στην διττή φύση της, ταξιδεύει απο δεκαετία σε δεκαετία πάνω στον ιαπωνικό άσπρο δράκο της. 

Για τη συμμετοχή στο festival είπε στο koutipandoras.gr: «‘Οπως σε κάθε live είναι μια ευκαιρία για αλληλεπίδραση με το κοινό, με τους υπόλοιπους μουσικούς που συμμετέχουν και μια ευκαιρία να μοιραστώ την μουσική μου με τον κόσμο που θα παραβρεθεί με έναν πιο άμεσο τρόπο. Και φυσικά μια ευκαιρία για party».

Για το πώς βλέπει την ελληνική ηλεκτρονική μουσική σκηνή: «Πολύ υγιή, ενδιαφέρουσα και συνεχώς βελτιούμενη και ακμάζουσα. Γίνονται πολλά πράγματα και προς πολλές κατευθύνσεις στα πλαίσια του ηλεκτρονικού ήχου».


Ο Big Fat Lips κατά κόσμον Νίκος Μαρδάκης θα ανοίξει το φεστιβάλ.Έχει συνεργαστεί με μουσικούς της εγχώριας σκηνής και έχει υπάρξει μέλος πολλών συγκροτημάτων.Έχει δώσει συναυλίες σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λονδίνο και έχει βρεθεί σε μουσικά φεστιβάλ.

Electronica

από το let me know! festival

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου @ Death Disco

INFO

Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου @ Death Disco

Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00

Damage: 5€

Πληροφορίες: 

www.letmeknow.gr

https://www.facebook.com/LetmeKnowTheAlternativeFestival/

https://www.facebook.com/events/218410325372250/


Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

papa mixalis sasmos

Αυτό είναι το «μεταγραφικό μπάμ» απο τον Ανδρουλάκη για τις ευρωεκλογές: Ο παπα-Μιχάλης από τον «Σασμό» υποψήφιος με το ΠΑΣΟΚ

Μια «μεταγραφή» από την υποκριτική στην πολιτική που θα συζητηθεί έκανε ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΥΡΩ

ΣΥΡΙΖΑ: θερμό χειροκρότημα κατά την είσοδο του Αλέξη Τσίπρα στην παρουσίαση του Ευρωψηφοδελτίου

Ο πρώην πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έδωσε το παρών στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ το…