Το κανάλι της Βουλής σκιαγραφεί την "αγιογραφία" του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου

Συνέβη και αυτό ! Το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής ! με πρωτοφανή και προκλητικό τρόπο σκιαγραφεί δημόσια με τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών, την αγιογραφία του έκπτωτου και πολλάκις καταδικασμένου τέως δημάρχου της Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου!

59eca2501dc524bf2b8b457d

Του Μάκη Νοδάρου

Την «αγιογραφία» του έκπτωτου πρώην δημάρχου Ζαχάρως Πανταζή Χρονόπουλου , λόγω καταδικών και προκλητικής παραβατικής συμπεριφοράς επιχειρεί να σκιαγραφήσει με προκλητικότατο τρόπο το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής ! μέσα από την εκπομπή «Από Τόπο σε Τόπο» με τον μουσικολόγο-λαογράφο Χρήστο Μυλωνά.

Τα γυρίσματα της εκπομπής ολοκληρώθηκαν τον Απρίλη του 2017 στην Ζαχάρω αλλά αυτή παραδόξως – όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι της Ζαχάρως – έχει «παίξει» σε επανάληψη αρκετές φορές ενώ σήμερα εμφανίστηκε ξανά στο κανάλι της Βουλής στις 12 το μεσημέρι.

Αγιογραφία

Ο παρουσιαστής της συγκεκριμένης εκπομπής που πληρώνεται σε καιρό οικονομικής κρίσης από τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων πολιτών, με προκλητικότατο τρόπο και δείχνοντας πρωτοφανή ασέβεια στα δεκάδες θύματα των φονικών πυρκαγιών της Ηλείας το 2007 , όχι μόνο κρύβει τις ευθύνες του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως και την αμετάκλητη καταδίκη του στα δικαστήρια γι αυτές , αλλά επιχειρεί με προκλητικότατο τρόπο να τον παρουσιάσει ως «δήμαρχο» παρότι αυτός είναι έκπτωτος βάζοντας λεζάντα « ο εκλεγμένος δήμαρχος Ζαχάρως»!

Συγχαρητήρια στον αεικίνητο!

Ο παρουσιαστής αφού αποφεύγει για τους δικούς του λόγους τον χαρακτηρισμό «έκπτωτο δήμαρχος» που είναι και η αληθινή του ιδιότητα , χαρακτηρίζει ως αεικίνητο (!) τον έκπτωτο δήμαρχο της Ζαχάρως ( δείτε στο 24.40 λ. το VIDEO) και στην συνέχεια του δίνει το λόγο να μιλήσει για την Ζαχάρω και την διαδρομή του ως αυτοδιοικητικού παράγοντα κλπ δίνοντάς του μάλιστα συγχαρητήρια ! για την εικόνα που έχει σήμερα η πόλη του !

Η συγκεκριμένη εκπομπή έχει προκαλέσει σάλο στην Ηλεία κυρίως επειδή αυτή προβάλλεται από το τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής. Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται για την σκοπιμότητά της αλλά και τον ρόλο του παρουσιαστή της ο οποίος επαναφέρει με προκλητικότατο τρόπο στο προσκήνιο έναν αυτοδιοικητικό παράγοντα πολλάκις καταδικασμένο , με πρωτοφανή παραβατική συμπεριφορά και υπεύθυνο για τους θανάτους δεκάδων πολιτών στην Ζαχάρω το 2007.

Το www.apokalypseis.com καλεί δημόσια τον αρμόδιο υπουργό και τους υπεύθυνους της ροής του προγράμματος του τηλεοπτικού σταθμού της Βουλής να δουν τα επίμαχα σημεία της συγκεκριμένη εκπομπής και να λάβουν τις αποφάσεις τους για το κατά πόσο αυτή προβάλει την Ζαχάρω η αποτελεί μαζί με όλα τα άλλα, και το αριστοτεχνικό «ξέπλυμα των «αμαρτιών» λόγω καταδικών του έκπτωτου δημάρχου της Ζαχάρως.


Πηγή: apokalypseis.com

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

6167427

«Η ΛΑΡΚΟ ανήκει στους εργάτες» – Μαζικό συλλαλητήριο για τη ΛΑΡΚΟ στο κέντρο της Αθήνας

Στο μαζικό συλλαλητήριο για την ΛΑΡΚΟ συμμετέχουν και άλλα σωματεία, φορείς, συνδικάτα αλλά και φοιτητικοί…

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

5860197

Θρήνος στο Ρέθυμνο: Αυτοκτόνησαν σε μια μέρα, ένας 56χρονος επιχειρηματίας και ένας 84χρονος

Τον αυτόχειρα εντόπισαν οι οικείοι του. Λίγες ώρες αργότερα, ένας 84χρονος, έκοψε το νήμα της…