Το "αυτογκόλ" της ΝΔ και η απάντηση ΣΥΡΙΖΑ για τα "φέσια" της

«Αυτογκόλ» έβαλε η ΝΔ με τη σημερινή της ανακοίνωση για το κτήριο στην Κουμουνδούρου που στεγάζονται τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ.

5a564e371dc524a2328b456d

Η ΝΔ, ορμώμενη από σχετικό ρεπορτάζ του «Φιλελευθέρου», εξέδωσε ανακοίνωση ρωτώντας μεταξύ άλλων: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιο λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;».

Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν άφησε ασχολίαστη την εν λόγω δήλωση από τη ΝΔ. Επισήμανε πως το κτήριο στην Κουμουνδούρου ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ και αγοράστηκε από την ΕΑΡ. «Ο ΣΥΝΑΠΣΙΣΜΟΣ αποπλήρωσε το δάνειο», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ ενώ δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία που του έδωσε η ΝΔ και να αναφερθεί στα δικά της «φέσια» με τα απλήρωτα δάνεια των 200 εκατομμυρίων ευρώ και τα απλήρωτα ενοίκια των κτηρίων της.

Ολόκληρη η ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«1. Το κτήριο στην Κουμουνδούρου ανήκει στον ΣΥΡΙΖΑ.

2. Το κτήριο αγοράστηκε από την ΕΑΡ, η οποία ενσωματώθηκε στον ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟ, ο οποίος και αποπλήρωσε το δάνειο με 175 εκατομμύρια δραχμές, ποσό υπερδιπλάσιο του αρχικού ποσού του δανείου.

3. Προφανώς και έχουν πληρωθεί όλοι οι προβλεπόμενοι φόροι.

4. Αν τα φίλια έντυπα της ΝΔ θέλουν να στριμώξουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ας διαλέξουν κάποιο άλλο θέμα , που δεν έχει απαντηθεί με στοιχεία στο παρελθόν και δεν έχει μέσα τις λέξεις «δάνειο» και «κτήριο» γιατί η σκέψη των αναγνωστών πηγαίνει αυτομάτως στα φέσια της ΝΔ, με τα απλήρωτα δάνεια των 200 εκατομμυρίων ευρώ και τα απλήρωτα ενοίκια των κτηρίων της.»

Ολόκληρη η ανακοίνωση της ΝΔ

«Το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Φιλελεύθερος”, εκθέτει τον ΣΥΡΙΖΑ και καταδεικνύει την υποκρισία του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που παριστάνει τον κήνσορα της ηθικής, έχει πολλούς σκελετούς στη ντουλάπα του και κάθε τόσο αποκαλύπτεται και κάποιος καινούργιος.

Τα ερωτήματα που προκύπτουν είναι πολλά: Πώς βρέθηκε στα χέρια του το ακίνητο της Κουμουνδούρου; Ποιοι φόροι μεταβίβασης πληρώθηκαν; Για ποιο λόγο υπήρξε τόσο μεγάλο κούρεμα χρέους;

Αναμένουμε από την κατά τα άλλα λαλίστατη Κυβέρνηση, που κάθε τρεις και λίγο πετάει λάσπη δεξιά και αριστερά, να δώσει πειστικές απαντήσεις». 

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

andraz lazic lcirqLKB8B4 unsplash

Πρωτοφανές συμβάν στη Δράμα: Έκοψαν τα φρένα σε ΙΧ 38χρονης μητέρας – «Μα δεν έχει διαπραχθεί έγκλημα»…έλεγαν οι αστυνομικοί

«“Πρέπει να σ’ αγαπούν πολύ”, μου είπε με ύφος (ο μηχανικός) και ανέφερε ότι στα…

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

profile player 960x540 20

Μεγάλες στιγμές στα μπουζούκια: Ο Γονίδης φίλησε στο στόμα τον Ζαφείρη Μελά (video)

Τους πάντες αιφνιδίασε ο Σταμάτης Γονίδης στο νυχτερινό κέντρο που δουλεύει όταν αντιλήφθηκε τον Ζαφείρη…

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

περιπολικο

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: «Θα γινόταν φονικό» – 39χρονος απείλησε να βλάψει τη μητέρα του

Ο 39χρονος είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών, ενώ στο παρελθόν έχει καταδικαστεί και έχει εκτίσει ποινές…