Newsroom

Newsroom

Τι συνέβη τελικά στο νοσοκομείο "Ελπίς" με τον σοβαρό τραυματισμό του ειδικευόμενου γιατρού

Προβληματισμό για την κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νοσοκομεία προκάλεσε σήμερα το πρωί η είδηση του σοβαρού τραυματισμού ενός ειδικευόμενου γιατρού, ο οποίος χτύπησε στο κεφάλι, όταν έπεσε από κουπαστή σκάλας στο νοσοκομείο «Ελπίς».

58c82a2b1dc524d1398b4604

Σύμφωνα με την αρχική πληροφόρηση και ανακοίνωση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ), ο γιατρός στηριζόταν στην κουπαστή της σκάλας, όταν αυτή υποχώρησε με αποτέλεσμα να πέσει από ύψος και να υποστεί σοβαρή κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Όπως αναφέρει ωστόσο το νοσοκομείο «Ελπίς», «οι φήμες που διαδόθηκαν, ότι υποχώρησε η κουπαστή της σκάλας -κάτι το οποίο δεν έχει συμβεί στην πραγματικότητα- με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του ειδικευομένου γιατρού, είναι αβάσιμες όσον αφορά στις συνθήκες του ατυχήματος, οι οποίες και ερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές».

Σύμφωνα με πληροφορίες του koutipandoras.gr o νεαρός γιατρός πράγματι έπεσε, ενώ κινείτο προς το χειρουργείο, αιτία ωστόσο δεν ήταν η υποχώρηση της κουπαστής. Ο γιατρός φαίνεται πως ξέφυγε και πέφτοντας χτύπησε και στην κουπαστή του από κάτω ορόφου, ενώ κατέληξε στο δάπεδο.

Σε κάθε περίπτωση το νοσοκομείο «Ελπίς» ξεκαθαρίζει ότι «θα διασφαλίσει την διαδικασία ελέγχου των συνθηκών του τραυματισμού, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατό». Στην ανακοίνωση της η διοίκηση του Νοσοκομείου «Ελπίς» αναφέρει ακόμη ότι παρασχέθηκαν στον τραυματία γιατρό, άμεσα οι πρώτες βοήθειες από το νοσοκομείο και από εχθές νοσηλεύεται σε εξειδικευμένη μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Διαβάστε σχετικά: Γιατρός τραυματίστηκε σοβαρά μέσα στο νοσοκομείο Ελπίς – Έπεσε στο κενό με το κεφάλι

Φαραντούρης: Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη, κύριε Μητσοτάκη

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Φαραντούρης: Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη, κύριε Μητσοτάκη

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…