Τι δείχνει η ιατροδικαστική εξέταση για το θάνατο της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη

Φως στο μυστήριο του θανάτου της 37χρονης Κατερίνας Γοργογιάννη που βρέθηκε νεκρή σε πάρκο του Ηρακλείου έρχεται να δώσει η ιατροδικαστική εξέταση.

5aab8f2f1dc52489248b46de

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, τα ευρήματα από την ιατροδικαστική εξέταση, παραπέμπουν σε αυτοκτονία και όχι σε δολοφονία, όπως ισχυρίζεται η μητέρα της αλλά και οι λοιποί συγγενείς της.

Τα ίδια ευρήματα οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η 37χρονη Κατερίνα Γοργογιάννη, ήταν νεκρή από το βράδυ της Δευτέρας, 5 Μαρτίου, την ημέρα δηλαδή που εξαφανίστηκε. Παράλληλα αναμένονται τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Υπενθυμίζουμε ότι η μητέρα της Κατερίνας, από την πρώτη στιγμή υποστήριζε ότι «κάποιος τη σκότωσε». Η υπόθεση έχει συγκλονίσει την κοινωνία του Ηρακλείου, από την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση της άτυχης κοπέλας, μέχρι και τον τραγικό της επίλογο.


«Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου»

Στον ισχυρισμό της ότι η Κατερίνα έπεσε θύμα εγκληματικής ενέργειας επιμένει η κ. Σταυρούλα Γοργογιάννη. Η κ. Γοργογιάννη παραχώρησε συνέντευξη στην ΚΡΗΤΗ TV, αναφέροντας – μεταξύ άλλων – ότι την Κατερίνα τη σκότωσαν. Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Κάποιος τη σκότωσε σε συνεργασία με κάποιον άλλο. Δεν παίρνω κανέναν στο λαιμό μου. Όλοι είναι ύποπτοι.», ενώ συνεχίζοντας ανέφερε:

«Το έγκλημα ήταν προμελετημένο και ο δολοφόνος είχε ισχυρά άλλοθι. Κάτι μπορεί να ήξερε για αυτόν (σσ. η Κατερίνα) ή μπορεί να ήταν κάποιος γνωστός της που της έκανε κάποια πρόταση την οποία και εκείνη δε δέχτηκε και μετά τη σκότωσε.». Πάντως, η μητέρα της άτυχης Κατερίνας ανέφερε ότι στο κινητό της η κοπέλα δεν είχε πραγματοποιήσει κλήσεις σε αριθμούς που η ίδια (η μητέρα) δεν γνώριζε.

Αναφορικά με την ημέρα που εξαφανίστηκε η Κατερίνα, δηλαδή το πρωινό της Δευτέρας 5 Μαρτίου, η κ. Γοργογιάννη δήλωσε ότι όταν έφυγε από το σπίτι η Κατερίνα, η ίδια κοιμόταν, τονίζοντας ότι η Κατερίνα έφευγε μόνο με τα κλειδιά της (όπως συνέβη εκείνο το πρωί), μόνο όταν ήθελε να πάει κάπου κοντά. Αναφορικά με τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης η τραγική μητέρα ανέφερε ότι: «Η εξέταση πρέπει να γίνει με άνεση. Δε βιάζομαι να θάψω το παιδί μου.».




Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

eleni vitali 23 940x549 1

Ελένη Βιτάλη: Το αντίο στον αδελφό της- «Πέρναγες τα πάθη του Χριστού, ματάκια μου λατρεμένα»

Δύσκολες ώρες βιώνει η Ελένη Βιτάλη καθώς έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος της αδελφός

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

ηφαιστιο

Iνδονησία: Ξύπνησε το ηφαίστειο στο «Δαχτυλίδι της Φωτιάς» – Συναγερμός για τσουνάμι (video)

Τουλάχιστον 11 χιλιάδες άνθρωποι εγκατέλειψαν τα σπίτια τους εν μέσω φόβων για εξάπλωση τέφρας και…