Newsroom

Newsroom

Τι αποκαλύπτουν για τη ζωή των πλούσιων τρεις άνθρωποι που δούλευαν για αυτούς

Η ζωή των δισεκατομμυριούχων είναι πάντα εντυπωσιακή και πολύ θα ήθελαν έστω για λίγο να βρίσκονται στη θέση τους απολαμβάνοντας την χλιδή. Ωστόσο, πίσω από τις κλειστές πόρτες των πολυτελών κατοικιών και τα φιμέ τζάμια των ακριβών αυτοκινήτων, τα πράγματα δεν είναι πάντα τόσο ονειρεμένα και απέχουν πολύ από την πραγματικότητα.

58adbff81dc524743d8b4570

Η Στέφανι, ο Σάιμον και η Μαρί είναι τρεις άνθρωποι που συναναστράφηκαν στη ζωή τους με πάμπλουτους. Η Στέφανι εργάστηκε ως οικιακή βοηθός, ο Σάιμον ως πωλητής σε πολυτελές κατάστημα και η Μαρί ως γκουβερνάντα σε υπερ-πλούσιους αντίστοιχα.

Έτσι λοιπόν, αποκαλύπτουν μερικά πράγματα για τη ζωή των αφεντικών τους.

Στέφανι, 37 ετών οικιακή βοηθός σε πολυτελείς κατοικίες

Η Στέφανι ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και πριν από πέντε χρόνια, ενώ σπούδαζε στο Πανεπιστήμιο αποφάσισε να εργαστεί παράλληλα. Έτσι απάντησε σε μια μικρή αγγελία στην τοπική εφημερίδα που ζητούσε υπηρεσία για μεγάλα σπίτια.

«Στην αρχή όλα πήγαιναν καλά. Αλλά έπληττα και άρχισα να παρακολουθώ τα αφεντικά μου. Δεν είχα τη δυνατότητα να ψάχνω παντού, αλλά υπήρχε τρόπος να κοιτάζω, ειδικά τις φωτογραφίες που ήταν πεταμένες πάνω στα τραπέζια και τα κομοδίνα.

Αυτό που έζησα με αυτούς τους ανθρώπους με έπεισε ότι δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι πλούσια» επισημαίνει η ίδια και προσθέτει:

« Όσο μεγαλύτερο είναι το σπίτι, τόσο περισσότερο δουλεύουν οι άνθρωποι για να το αγοράσουν και τόσο περισσότερα φάρμακα εμφανίζονται. Βρήκα φάρμακα κάθε είδους: για τους πόνους, για το άγχος, υπνωτικά χάπια. Μια φορά ανακάλυψα μια κρέμα με βάση την τεστοστερόνη. Κοίταξα το Google και κατάλαβα. Εχει πολλές χρήσεις, αλλά η κυριότερη είναι να αυξάνει την γυναικεία libido» καταλήγει.

Σάιμον, 24 ετών, πωλητής σε κατάστημα πολυτελείας

«Όλοι οι πελάτες είναι διαφορετικοί, αλλά υπάρχουν κατηγορίες. Υπάρχουν εκείνοι που σε σέβονται και υπάρχουν και άλλοι που γυρίζουν το κεφάλι την ώρα που τους μιλάς. Υπάρχουν αυτοί που βγάζουν τα χαρτονομίσματα των 500 ευρώ από έναν φάκελο και άλλοι που πληρώνουν ποσό 3.000 ευρώ με τσαλακωμένα 20ευρα. Υπάρχουν εκείνοι που δούλεψαν για να γίνουν πλούσιοι και εκείνοι που τα βρήκαν έτοιμα» αναφέρει ο Σάιμον.

Σύμφωνα με τον ίδιο, τα ψώνια για τους πλούσιους δεν έχουν κανένα νόημα.

«Εγώ όταν ψωνίζω, διστάζω, επιλέγω… Γι’αυτούς δεν έχει καμία αξία. Κάθε βράδυ, στο κατάστημα, ανάμεσα στους πωλητές γίνεται η ίδια συζήτηση: ποιός πούλησε τα περισσότερα. Πουλάμε κάθε μέρα τουλάχιστον 20.-30.000 ευρώ ρούχα και αξεσουάρ. Αυτό που πουλάμε, ουσιαστικά, είναι το όνειρο» υπογραμμίζει.

Μαρί, γκουβερνάντα σε μια οικογένεια Ρώσων δισεκατομμυριούχων

Η Μαρί άρχισε να εργάζεται ως γκουβερνάντα το 2011. Ξεκίνησε να εργάζεται για ένα ζευγάρι Ρώσων δισεκατομμυριούχων. Ασχολιόταν 3 ημέρες την εβδομάδα με τα δύο παιδιά τους.

«Με πλήρωναν 5.000 το μήνα και έμεινα μαζί τους ενάμιση χρόνο. Από την πρώτη ημέρα που έφτασα σπίτι τους κατάλαβα πού βρισκόμουν. Παντού υπήρχαν οπλισμένοι άνδρες, τεράστια κάγκελα και δένδρα έκρυβαν την πρόσοψη. Τότε αντιλήφθηκα πόσο πλούσιοι ήταν. Το σπίτι βρισκόταν στη μέση ενός δάσους, σε ένα σημείο όπου ο Πούτιν, ο Μεντβέντεφ και άλλα μέλη της ρωσικής ελίτ έχουν τα σπίτια τους.

Στο πρωινό, καθημερινά, σέρβιραν χαβιάρι. Περνούσαν όλες τις καλοκαιρινές διακοπές σε ένα γιότ 50 μέτρων, στα ανοιχτά του Μονακό. Δύο μήνες ήμουν κλεισμένη εκεί μέσα. Σίγουρα ήταν ένα χρυσό κλουβί, αλλά κλεισμένη. Ένα πρωί είδα έναν προπονητή του γκολφ να ανεβαίνει στο γιότ. Πίστευα ότι θα πάμε στο διπλανό γκολφ για να παίξουν. Αλλά όχι.

Τα παιδιά προπονήθηκαν πάνω στο γιότ, πετώντας τις μπάλες τους από τη γέφυρα μέσα στη θάλασσα. Όλη αυτή την ώρα, ο καπετάνιος του γιότ και δύο άλλοι σωματοφύλακες ήταν επιφορτισμένοι να μαζεύουν τις μπάλες από τη θάλασσα. Ένας ναύτης είχε ανέβει στον τρίτο όροφο του πλοίου για να τους υποδεικνύει πού είχαν πέσει οι μπάλες» αναφέρει η Μαρί. 

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Κυριακή

Νέο στοιχείο για Αγίους Αναργύρους: Μήνυσε τους αστυνομικούς ο πατέρας της – «Την ξεφορτώθηκαν μέσα σε πέντε λεπτά»

Στη μήνυση, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star παρουσιάζεται ένα άγνωστο στοιχείο, αφού…

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

5619840

Συναγερμός στην Κόρινθο: Εντοπίστηκε πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας στη θάλασσα

Το πτώμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο της Κορίνθου, ενώ το Λιμεναρχείο Κορίνθου διενεργεί προανάκριση για την…

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

nigiria 768x512 1

Νιγηρία: «Φέρτε πίσω τα κορίτσια μας» – Εντοπίστηκε μια από τις 276 μαθήτριες που είχαν απαχθεί από τζιχαντιστές 10 χρόνια πριν

Πρόκειται για την Λίντια που «διασώθηκε μαζί με τα τρία παιδιά της» κοντά στην πόλη…