Τι απάντησε ο Κωνσταντίνου για το "ψεύτης" του Δομάζου στο koutipandoras.gr

Απάντηση στα όσα είπε για τον Βασίλη Κωνσταντίνου ο Μίμης Δομάζος μέσω του koutipandoras.gr έδωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

5a0b0f941dc524d7688b4580

Με σημερινή του ανακοίνωσή, ο κ. Κωνσταντίνου απάντησε για τον χαρακτηρισμό «ψεύτη» που του απέδωσε ο «στρατηγός» αναφορικά με την πρόταση για το ΟΑΚΑ και τον Παναθηναϊκό που κατέθεσε ο τελευταίος μαζί με άλλους παλαίμαχους.

Όπως είπε σε δηλώσεις του ο κ. Δομάζος, ο Βασίλης Κωνσταντίνου ακούγοντας την πρόταση να αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στο ολυμπιακό στάδιο, απάντησε έπειτα από λίγες ημέρες, ότι για να γίνει αυτό, «θέλει 300.000 ευρώ το παιχνίδι». «Άμα ήταν για 300.000 ευρώ το παιχνίδι, δυστυχώς ο Παναθηναϊκός δεν θα έπαιζε», τόνισε και πρόσθεσε: «Εγώ και ο Αντωνιάδης πήγαμε στον υπουργό και τον πρόεδρο του σταδίου (σ.σ ΟΑΚΑ). Ξέρετε τι μας είπαν; Ότι για να παίξει ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, για το ένα παιχνίδι ήθελε 40.000 ευρώ. Ο κύριος αυτός, ο ψεύτης, μας είπε 300.000 ευρώ. Αλλά όπως είναι ο Αλαφούζος είναι και αυτός». «Έτσι», όπως συνέχισε ο κ. Δομάζος, «βλέπω ότι ο Παναθηναϊκός – μακάρι να βγω ψεύτης -, θα πάει στα βράχια».

Σύμπνοια και ομόνοια

Όπως αναφέρει ο Βασίλης Κωνσταντίνου στην ανακοίνωσή του, τα όσα δήλωσε ο κ. Δομάζος «είναι παντελώς ανακριβή», και «αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν όλοι οι παριστάμενοι, καθώς η εν λόγω συζήτηση έγινε στο πλαίσιο συνεδρίασης του διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ.»

«Εκείνο που μπορώ να βεβαιώσω είναι ότι όσοι έχουμε αναλάβει τη διοίκηση της ομάδας εργαζόμαστε καθημερινά με μοναδικό στόχο να καταφέρει να βγει ο Παναθηναϊκός από αυτήν την πολύ δύσκολη συγκυρία ξεπερνώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει», συνεχίζει ο κ. Κωνσταντίνου για να καταλήξει: «Μοναδική μας ελπίδα για να τα καταφέρουμε είναι να επικρατήσει ομόνοια και συσπείρωση μεταξύ όλων των Παναθηναϊκών. Μόνο όλοι μαζί ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε». 

Διαβάστε τη συνέντευξη του Μίμη Δομάζου στο koutipandoras.gr εδώ: Μίμης Δομάζος στο koutipandoras.gr: Ο Βασίλης Κωνσταντίνου είναι ψεύτης, ένας ακόμη Αλαφούζος

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…