Τι απαντά ο Ψαριανός για το επεισόδιο με τον Σκουρολιάκο στη Βουλή

Τη δική του εκδοχή για το φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδίου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνου Σκουρολιάκο το βράδυ της Τρίτης στο καφενείο της Βουλής έδωσε ο βουλευτής του Ποταμιού Γρηγόρης Ψαριανός.

57ebc13a1dc5242c338b457e

Ο Ψαριανός μίλησε στον ΒΗΜΑ FM και δήλωσε ότι ο Σκουρολιάκος του μίλησε πολύ άσχημα με εκείνον να ανταπαντά: «Γλείφε τώρα εκεί που έφτυνες».

Ανέφερε συγκεκριμένα ο βουλευτής του Ποταμιού: «Με ρωτάγανε οι δημοσιογράφοι απ’ έξω, περνάει ο Σκουρολιάκος δίπλα μου εκείνη την ώρα, και με κοίταξε έτσι με ένα υφάκι περίεργο, και λέω σε λίγο θα είναι και ο κ. Σκουρολιάκος που θα πετάει χαρτάκια από πάνω γιατί αυτά κάνουνε κύκλο: ο Πετράκος πέρσι ήταν κυβέρνηση. Και έγινε ένα επεισόδιο, τέλος πάντως, μου μίλησε πολύ άσχημα, απρεπέστατα. Εγώ του είπα απλώς: «Γλείφε τώρα εκεί που έφτυνες».

Υπενθυμίζεται ότι ο Γρηγόρης Ψαριανός βρέθηκε από χθες το βράδυ στο μάτι του κυκλώνα διότι εμφανίζεται να είπε στον Πάνο Σκουρολιάκο «ρούφα τώρα ένα – ένα τα πα…ρια και χόρεψε κι ένα τσάμικο» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να του απαντά «άντε ρε ξεφτίλα μιλάς κι εσύ».