Τι απαντά ο Λαζόπουλος για τις φήμες μεταγραφής του στην ΕΡΤ (ΒΙΝΤΕΟ)

Πολιτικές ευθύνες σε ένα συγκεκριμένο κόμμα αποδίδει ο Λάκης Λαζόπουλος για όσα έχουν κυκλοφορήσει το τελευταίο διάστημα, αναφορικά με τις φήμες που τον θέλουν να παίρνει μεταγραφή στην ΕΡΤ. «Δεν έχω πληρωθεί από το Δημόσιο και δεν θα το κάνω ούτε τώρα» είπε μεταξύ άλλων.

5824491c1dc52411258b47ac

«Είναι πολιτικοί σχεδιασμοί κομμάτων. Βγάζουν μία φήμη μόνη τους, τη δίνουν την πληροφορία και μετά υποσκάπτουν οποιαδήποτε περίπτωση να πάω εγώ εκεί» υποστήριξε ο Λάκης Λαζόπουλος στον ΑΝΤ1, προσθέτοντας: «Δεν έχει γίνει καμία συζήτηση». Ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής τόνισε, επίσης, ότι όλο αυτό στήθηκε από ένα συγκεκριμένο κόμμα που εσκεμμένα δημιουργεί ντόρο και έπειτα βάζει τα ηλεκτρονικά του μέσα να επιτεθούν, διαστρεβλώνοντας τα πάντα.

Επισήμανε πως το άγχος του συγκεκριμένου κόμματος είναι να μην βρίσκεται ο ίδιος σε κανένα κανάλι για να μην μιλάει. «Αυτό είναι το θέμα. Σιωπή» τόνισε. «Στον Alpha θα είσαι;» ρώτησε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τον Λαζόπουλου να απαντά: «Στον Alpha είμαι, δεν έχω φύγει ακόμα. Αν φύγω θα το μάθετε».

Νωρίτερα, ανέφερε για τα περί προπαγάνδας πως «στην Ελλάδα προπαγάνδα κάνουν οι δημοσιογραφοι, 95 στους 100 δημοσιογράφους έχουν την ίδια “άποψη”. Η προπαγάνδα μπορεί να γίνει μόνο από δημοσιογράφο. Η προπαγάνδα απαιτεί εξόντωση. Προπαγάνδα είναι να διαστρεβλώνεις μια είδηση, όχι να έχεις άλλη άποψη».

Για την κυβερνητική αποπομπή Φίλη, πήρε σαφή θέση υπέρ του πρώην υπουργού Παιδείας, λέγοντας: «Είμαι με το μέρος του Φίλη. Δεν γίνεται η εκκλησία να ανακατεύεται με την πολιτική, πρέπει να διαχωριστεί η σχέση εκκλησίας- κράτους».

Δείτε το βίντεο:


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…