Newsroom

Newsroom

Τι ανησυχεί τον Άδωνη και μας καλεί με εμφανή αγωνία στην κοπή της πίτας του; (εικόνα)

Κάθε χρόνο τέτοιες μέρες ο Άδωνις Γεωργιάδης κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του καλώντας όλους τους φίλους του να παρευρεθούν στην εκδήλωση. Φέτος ωστόσο το προσκλητήριο «τιτίβισμά» του είναι λίγο διαφορετικό, αφού μπορεί κανείς να διακρίνει μια κάποια αγωνία.

5a60ca471dc524ad0d8b45ba

Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ γράφει συγκεκριμένα ότι «φέτος σας χρειάζομαι μαζί μου περισσότερο από ποτέ» για να συμπληρώσει: «ξέρετε ποιον έχουν κάθε μέρα στόχο οι Συριζανέλ… με εσάς μαζί μου αντέχω τα πάντα. Σας περιμένω όλες και όλους στις 05 Φεβρουαρίου στο Κάραβελ στην πίτα μου».

Τι συμβαίνει λοιπόν; Γιατί αυτό το αγωνιώδες κάλεσμα του Άδωνη Γεωργιάδη; Γιατί ειδικά φέτος χρειάζεται τον κόσμο στο πλευρό του περισσότερο παρά ποτέ; Ίσως φταίει το γεγονός ότι ουκ ολίγες φορές έχει βρεθεί στο στόχαστρο ακόμη και φίλων αλλά βεβαίως και στελεχών της ΝΔ για τη συμπεριφορά και τη ρητορική του.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι ακραίες απόψεις που συχνά πυκνά εκφράζει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, έχουν προκαλέσει αναστάτωση στο εσωτερικό του κόμματος. Και μπορεί ο Γεωργιάδης να απολαμβάνει μέχρι ώρας τη στήριξη του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι για πάντα θα γίνεται ανεκτή η συμπεριφορά του.

Μπορεί κανείς να ισχυριστεί από την άλλη, ότι ο αντιπρόεδρος θέλει να κάνει επίδειξη δύναμης. Είναι γνωστό άλλωστε ότι συχνά είναι εκείνος και όχι ο αρχηγός του κόμματος που χαράσσει τη στρατηγική της ΝΔ. Μια μαζική εκδήλωση λοιπόν, στα μάτια πολλών θα τον ισχυροποιούσε. Κι όλα αυτά σε μια κρίσιμη για τη ΝΔ περίοδο, αφού το κόμμα διχάζεται όσο ποτέ για το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ. 

Το γεγονός τώρα ότι η πρόσκληση του Άδωνη Γεωργιάδη είναι, εν έτει 2018, γραμμένη σε πολυτονικό σύστημα, είναι ανάξιο σχολιασμού. Αποτελεί απλώς μια ακόμη απόδειξη πως ο αντιπρόεδρος της κατά τ’ άλλα «φιλελεύθερης» αξιωματικής αντιπολίτευσης, θα προτιμούσε να ζει στο παρελθόν. 

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.