Την απελπισία των Άγγλων για το "τίκι – τάκα" αποκάλυψε ο Αμπιντάλ: "Σταματήστε να μαλ…εστε, έχουμε πεθάνει"

Αποκαλυπτικός ήταν ο Ερίκ Αμπιντάλ για την απόγνωση των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 2011 με τη Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είχε… πνίξει από το πολύ τρέξιμο τους Άγγλους, με αποτέλεσμα εκείνοι να φτάσουν στο σημείο να βρίζουν τους Καταλανούς.

57ebef5b1dc5242a338b4683

Το περιβόητο «τίκι – τάκα» που έπαιζε η Μπαρτσελόνα επί ημερών Γκουαρντιόλα ήταν ένα απαράμιλλο ποδοσφαιρικό θέαμα, που όλοι το είδαν, ζουν με την ελπίδα πως θα το ξανά δουν.

Αυτή η αφήγηση βέβαια δεν εναρμονίζεται με την εντύπωση που είχαν οι αντίπαλοι της «Μπάρτσα». Διαβάστε τι λέει ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και θα καταλάβετε:

«Αυτό που θυμάμαι περισσότερο από εκείνον τον τελικό είναι το τελευταίο ημίωρο. Οι Άγγλοι ήταν πολύ θυμωμένοι, πραγματικά εξαγριωμένοι, επειδή είχαμε μετατρέψει το Γουέμπλεϊ σε ένα τεράστιο πάρτι και δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα γι’ αυτό», ανέφερε αρχικά.

Και αφού τόνισε ότι «έβριζαν συνέχεια, φωνάζοντας τα πάντα απροκάλυπτα», κατέληξε χαρακτηριστικά: «Ήταν απίστευτο. Μερικοί από τους συμπαίκτες μου δεν μπορούσαν να τους καταλάβουν, αλλά εγώ μπορούσα. “Αρκετά, σταματήστε να μαλ…στε. Έχουμε πεθάνει. Κι έχουν μείνει ακόμα 25 λεπτά”. Και ο Τσάβι, ο Ινιέστα, ο Μέσι, ο Μπουσκέτς, ο Άλβες συνέχιζαν: Πιμ-παμ, πιμ-παμ, πιμ-παμ».

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…