Newsroom

Newsroom

The Ranch: Ζήστε για λίγο… σε ένα τόπο θρυλικό!

Στη μαγευτική κοιλάδα του Σοφικού Κορινθίας ένας θρύλος ζωντανεύει σε μια έκταση 330 στρεμμάτων. Σε απόσταση μόλις 97 χιλιομέτρων από την Αθήνα, το “The Ranch” είναι εκεί για να σας προσφέρει με ασφάλεια στιγμές δράσης, άθλησης, ψυχαγωγίας, χαλάρωσης και πολύ παιχνιδιού.

57e26aec1dc5248d438b45f4

Σε αυτό το παραμυθένιο μέρος που «αγκαλιάζεται» από πυκνό πευκοδάσος οι μικροί αλλά και οι μεγάλοι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν με το μηχανοκίνητο τρενάκι και την άμαξα, να εξερευνήσουν τη φύση μέσα από διαδρομές περιπάτου, να απολαύσουν στιγμές ξενοιασιάς στην παιδική χαρά, να κάνουν ιππασία και τοξοβολία και να περπατήσουν στη φάρμα και στους στάβλους .Όλα αυτά σε ένα χώρο που «δένει» αρμονικά το Φυσικό Περιβάλλον με τις υπερσύγχρονες οικολογικές εγκαταστάσεις άθλησης & διαμονής.



Τα «events» του Ranch

Οι επισκέπτες μπορούν να επισκεφθούν την κοιλάδα του Ranch κάθε Σαββατοκύριακο για μονοήμερες εκδρομές .Άλλωστε η απόσταση του από την Αθήνα το επιτρέπει. Παράλληλα όμως δίνεται η δυνατότητα καθ’ όλη την διάρκεια της χρόνια να πάρουν μέρος σε διάφορα πολύ ενδιαφέροντα events και να διανυκτερεύσουν στην μαγευτική κοιλάδα. Από τον Σεπτέμβριο έως τον Ιούνιο το Ranch προσφέρει αξέχαστες στιγμές σε όλους τους επισκέπτες.Τα events κορυφώνονται με την κατασκήνωση τους καλοκαιρινούς μήνες για υπέροχες παιδικές καλοκαιρινές αναμνήσεις. 


Δείτε αναλυτικά το ημερολόγιο του “Ranch events” για όλη την χρονιά 


Ο απόλυτος προορισμός για παρέα

Το Ranch αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για μια παρέα άλλωστε, τόσο το περιβάλλον αλλά και οι εγκαταστάσεις προσφέρουν στους επισκέπτες διάθεση για ομαδικό παιχνίδι αλλά και απόλυτη χαλάρωση. Είναι στην πραγματικότητα το μέρος που μπορούν να νοιώσουν όλοι για λίγο παιδιά. Παίξτε με την παρέα σας στις αθλητικές εγκαταστάσεις Ποδόσφαιρο (3 γήπεδα ποδοσφαίρου 11×11 ,τα δύο με τεχνητό χλοοτάπητα 4ης γενιάς και το άλλο με φυσικό χόρτο και 5 γήπεδα 5×5).Μπάσκετ (4 γήπεδα μπάσκετ και 1 κλειστό πολλαπλών χρήσεων).Βόλεϊ (2 γήπεδα βόλεϊ ).Τέννις (2 γήπεδα τέννις).Ping-pong (4 τραπέζια) & ποδοσφαιράκια χειρός. Κολυμπήστε στις 2 πισίνες 35 και 25 μέτρων αλλά και στην παιδική. Απολαύστε τα παιδιά σας να κάνουν αναρρίχηση σε παιδικό τοίχο και τέλος κάντε ιππασία σε Μανέζ ιππασίας Ολυμπιακών διαστάσεων με 15 άλογα και 10 πόνυ.


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…