Newsroom

Newsroom

Τερματοφύλακα έκπληξη από τη Super League θέλει η Ρόμα

Δεν πρόκειται για τερματοφύλακα που αγωνίζεται σε κάποιες από τις 4 μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος, ενώ δεν είναι ούτε διεθνής. Κι όμως η Ρόμα τον εντόπισε και καραδοκεί για την υπογραφή του.

590b44c21dc52477248b47f9 1

Με τον Σέζνι να αποχωρεί για να επιστρέψει στην Άρσεναλ μετά το τέλος του δανεισμού του, με την Ρόμα να αναζητά γκολκίπερ για να πλαισιώσει τον Άλισον. 

Έτσι, στο ραντάρ των τζιαλορόσι βρέθηκε ο τερματοφύλακας του ΠΑΣ Γιάννινα, Αλέξανδρος Πασχαλάκης, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις εμφανίσεις του στη Super League. 


Κατά τον μάνατζερ του Πασχαλάκη, Γιάννη Παπαδόπουλο, το ενδιαφέρον από τη Ρόμα για τον πελάτη του είναι υπαρκτό, ενώ η ομάδα της Ηπείρου είναι διατεθειμένη να τον παραχωρήσει το καλοκαίρι αν ικανοποιηθεί οικονομικά.

«Υπάρχουν διάφοροι σύλλογοι που έχουν εκφράσει την εκτίμησή τους για τον Αλέξανδρο από τη στιγμή που θεωρείται ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες του ελληνικού πρωταθλήματος.

»Η Ρόμα; Προτιμώ να μη δώσω ονόματα, αλλά μπορώ να επιβεβαιώσω το ενδιαφέρον για τον πελάτη μου στην Ιταλία και τους είπα να έρθουν σε επαφή με το σύλλογο.

»Είμαι σίγουρος πως ο σύλλογος είναι διατεθειμένος να τον παραχωρήσει το επόμενο καλοκαίρι με τις σωστές συνθήκες και εκείνος θα ήταν πολύ ευτυχισμένος να πάει να παίξει στη Serie A» είπε και πρόσθεσε στην ιστοσελίδα calciomercato:

«Έχουμε εξαιρετική σχέση με τη διοίκηση και αν έρθει μία επίσημη πρόταση θα τη συζητήσουμε για να κάνουμε την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του».

Πάντως, υπάρχουν οι πληροφορίες πως για τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ ενδιαφέρονται και ομάδες από Βέλγιο και Ολλανδία.

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους