Τελικός Κυπέλλου: Επεισόδια οπαδών με την Αστυνομία μέσα στο Στάδιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φίλοι του δικεφάλου του βορρά, που είχαν ήδη «τακτοποιηθεί» στις εξέδρες, κινήθηκαν προς την μεριά των ΜΑΤ και ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα στις δύο πλευρές.

590df0b61dc52422718b46c3

Επεισόδια εκτός αγωνιστικού χώρου με τους οπαδούς της ΑΕΚ και την Αστυνομία, επεισόδια και εντός αυτού ανάμεσα σε φιλάθλους του ΠΑΟΚ και τις αρχές. 

Το πρώτο κύμα έντασης σημειώθηκε λίγο νωρίτερα, ενώ πομπή οπαδών της ΑΕΚ πλησίαζε το γήπεδο. Ομάδα νεαρών ενεπλάκη σε αψιμαχία με αστυνομικούς, η οποία κλιμακώθηκε και οδήγησε σε δεκάλεπτη σύγκρουση.Οι νεαροί πέταξαν βόμβα μολότοφ και αντικείμενα προς τους αστυνομικούς, οι οποίοι απάντησαν κάνοντας χρήση δακρυγόνων και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης. Δεκάδες οπαδοί έτρεξαν πανικόβλητοι προς το γήπεδο και μπήκαν χωρίς κανέναν έλεγχο, ενώ η ατμόσφαιρα γύρω από το Πανθεσσαλικό είναι αποπνικτική.

Όπως αναφέρει το sport-fm.gr, oι φίλοι του δικεφάλου του βορρά, που είχαν ήδη «τακτοποιηθεί» στις εξέδρες, κινήθηκαν προς την μεριά των ΜΑΤ και ακολούθησαν συμπλοκές ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πετούσαν καθίσματα, διαφημιστικές πινακίδες, κροτίδες, ενώ έριξαν και βόμβα-μολότοφ, με τις δυνάμεις της αστυνομίας να απαντούν με χρήση χημικών. Για αρκετή ώρα επικράτησε χάος εντός Πανθεσσαλικού, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως οι ΠΑΟΚτσήδες… χρησιμοποίησαν σαν όπλο μέχρι και το σημαιάκι του κόρνερ, δείγμα φυσικά του ότι τα «σκηνικά» εκτυλίχθηκαν ακριβώς δίπλα στο χορτάρι! 


Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…