Newsroom

Newsroom

Τα ψέματα του βουλευτή Κ.Τζαβαρα κατά των δικαστών της Ηλείας

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ Επίθεση με ψευδείς  κατηγορίες κατά των δικαστικών Αρχών της Ηλείας που δήθεν δεν μεριμνούν στο πρόβλημα των…

tzavaras

ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΝΟΔΑΡΟΥ

Επίθεση με ψευδείς  κατηγορίες κατά των δικαστικών Αρχών της Ηλείας που δήθεν δεν μεριμνούν στο πρόβλημα των κυκλωμάτων που διαχειρίζονται τα απορρίμματα ρυπαίνοντας το περιβάλλον  ,  έκανε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Πολιτισμού και βουλευτής της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας με αφορμή το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στη πόλη του Πύργου.

Ο πρώην υπουργός που σε καιρό οικονομικής κρίσης όπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό HOT DOC ,  ενέταξε στο ΕΣΠΑ μια εκκλησία στην εκλογική του περιφέρεια με 3.900.000 ευρώ από το πρόγραμμα επιχειρηματικότητας – ανταγωνιστικότητας ! επιτέθηκε με προκλητικό τρόπο κατά των δικαστικών Αρχών της Ηλείας,  στοχεύοντας ουσιαστικά τους δικαστές που τα τελευταία δύο χρόνια ερευνούν μαζί με το ΣΔΟΕ Δυτικής Ελλάδας και άλλες υπηρεσίες, σοβαρότατες υποθέσεις διαφθοράς και αρπαγής δημοσίου χρήματος επιχειρηματιών και τοπικών αυτοδιοικητικών παραγόντων της Ηλείας.  

Ο πολιτικός που με δηλώσεις του στην «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ», στις 25.10.2005, είχε εκφράσει  την άποψη ότι οι επίορκοι αστυνομικοί – χασισοκαλλιεργητές της Ηλείας, που τους υπεράσπισε ως δικηγόρος στα δικαστήρια και καταδικάστηκαν στη συνέχεια οριστικά και αμετάκλητα από τη Δικαιοσύνη σε πολυετείς καθείρξεις για χασισοκαλλιέργεια, «ήταν θύματα πλεκτάνης» δήλωσε σε συνέντευξή του :  

« Εκτός από τις ευθύνες των τοπικών αρχών, υπάρχουν ευθύνες και των δικαστικών αρχών και το λέω ευθαρσώς και με παρρησία. Μέχρι τώρα από την Εισαγγελία Πύργου δεν πήρα κλήση να με καλέσει για μάρτυρα. Είχα καταγγείλει ότι υπάρχει εγκληματική οργάνωση που λυμαίνεται κατά τρόπο που να αντιβαίνει στην ισχύουσα νομοθεσία πόρους κρατικούς που κατευθύνονται για άλλο σκοπό, τους χρησιμοποιεί προκειμένου να αναθέτει κατά τρόπο παράνομο την απόρριψη των συγκεκριμένων σκουπιδιών σε τόπους που απαγορεύεται και εν τούτοις ποτέ κανείς δεν συγκινήθηκε να ερευνήσει αυτήν την υπόθεση. Αν η Δικαιοσύνη αντιδρούσε όπως έπρεπε και όταν έπρεπε, θα είχαμε αποφύγει πολλά από τα δεινά που σήμερα αποτελούν πληγές στην κοινωνική και οικονομική ζωή του τόπου.»

Τον Ηλείο βουλευτή διαψεύδουν κατηγορηματικά , οι δικαστικές αρχές αλλά και συγκεκριμένα στοιχεία που είχε αποκαλύψει και σε ρεπορτάζ το περιοδικό HOT DOC ,  καθώς και επίσημο έγγραφο του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Νίκου Δένδια μέσω του οποίου απάντησε σε σχετική ερώτηση της βουλευτίνας του ΣΥΡΙΖΑ Εφης Σαλτάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : http://apokalypseis.com/?p=40

ΔΙΑΒΑΣΤΕ : http://apokalypseis.com/?p=3131

Στο υπ. Αριθμ.7014/4/16807 -23/8/2013 έγγραφο που υπογράφει ο κ. Δένδιας αναφέρεται ότι σε βάρος εργολάβου που σχετίζεται με την μεταφορά των απορριμμάτων από τον δήμο της Καλαμάτας και ο οποίος έχει αναλάβει επίσημα την διαχείρισης στερεών αποβλήτων στον δήμο του Πύργου , έχουν σχηματιστεί 24 δικογραφίες για παράβαση του Ν.1650/86 περί προστασίας του περιβάλλοντος. Επίσης έχουν κατασχεθεί 11 οχήματα (έξι φορτηγά και πέντε μηχανήματα έργων) και  ένα ρυμουλκό .

Επίσης το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ηλείας με το υπ. Αριθμ. 29 /2013 Βούλευμα του παρέπεμψε στο Εφετείο Κακουργημάτων Αιγίου τον συγκεκριμένο εργολάβο με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση κατά πέντε αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ηλείας που προσπάθησαν να τον συλλάβουν όταν αυτός έριχνε απορρίμματα δίπλα από τον ποταμό Αλφειό στη θέση Φλόκα.

Κατά του ιδίου προσώπου οι δικαστικές Αρχές της Ηλείας έχουν ασκήσει ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος καθώς αυτός εντοπίστηκε πριν από μήνες να θάβει τα απορρίμματα της Καλαμάτας μέσα στο προστατευόμενο δρυοδάσος της Φολόης.

Σε βάρος του επίσης εκκρεμεί δικογραφία για την με παράνομο τρόπο διαχείριση επικίνδυνων μολυσματικών αποβλήτων από το νοσοκομείο του Πύργου χωρίς να διαθέτει την απαιτούμενη άδεια.

Το παράδοξο είναι παρά την κακουργηματική συμπεριφορά του άνω εργολάβου ο δήμος του Πύργου στις 2 Οκτωβρίου 2013 με απόφασή του , του ανέθεσε μετά από διαγωνισμό την διαχείριση των στερών αποβλήτων έναντι 235.053,00 ευρώ. Γι αυτή την ενέργεια όμως ο κ. Τζαβάρας σιώπησε ανεξήγητα…
Δικαστικές πηγές αφού χαρακτήρισαν προκλητική και άδικη την επίθεση του κ. Τζαβάρα υπογράμμισαν ότι η Δικαιοσύνη στο συγκεκριμένο ζήτημα κινείται χωρίς εντυπωσιασμούς και με βάση συγκεκριμένα στοιχεία που αξιολογεί μετά από έρευνες και επώνυμες καταγγελίες. – 
http://apokalypseis.com/

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

image 1 2

Πρώτη αντίδραση Κούγια για ενοχή Πισπιρίγκου: «Τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο – Έχω πειστεί για την αθωότητά της» (Video)

«Εξεπλάγην από την απόφαση. Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο και μεγάλη δικαστική πλάνη».

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

δημος βερυκιοσ

Βερύκιος «καρφώνει» Μητσοτάκη: «Αυτός έστειλε τους 2 στον Μαρινάκη και τους έδιωξε επειδή μαθεύτηκε» (video)

Μια αρκετά σημαντική αποκάλυψη για τις παραιτήσεις Παπασταύρου και Μπρατάκου έκανε ο Δήμος Βερύκιος

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

marina satti

Μαρίνα Σάττι: Αποστομωτική απάντηση σε όσους απορούν, πώς θα τραγουδήσει τις ψηλές νότες στο «Ζάρι» (Video)

Τραγούδησε ζωντανά την εισαγωγή του κομματιού και έγινε viral στο TikTok.

Τέμπη: Οι 6 σοκαριστικές δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ – «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια… είναι μπαγιάτικο» (videos)

InCollage 20240329 131641014

Τέμπη: Οι 6 σοκαριστικές δηλώσεις βουλευτών και στελεχών της ΝΔ – «Βαρεθήκαμε να λέμε συλλυπητήρια… είναι μπαγιάτικο» (videos)

Η προσπάθεια συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη από τη ΝΔ έχει πολλούς πρωταγωνιστές, οι οποίοι…