Newsroom

Newsroom

Τα νέα δεδομένα και οι τάσεις στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στον κόσμο

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την περασμένη Πέμπτη ο Peter J O’ Neil στέλεχος της ASIS International του μεγαλύτερου οργανισμού στελεχών ασφαλείας του κόσμου που δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 247 χώρες με πάνω από 37.000 μέλη, όλα επαγγελματίες της ασφάλειας, όπου και περιέγραψε τις νέες τάσεις και τα νέα δεδομένα στην παροχή υπηρεσιών ασφαλείας στον κόσμο.

5a1547a91dc5248c328b4639

Όπως ανέφερε οι πιστοποιημένες εκπαιδεύσεις που παρέχει πλέον ο οργανισμός πιστοποιεί εταιρείες και απευθύνεται σε στελέχη ασφαλείας που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρο τον κόσμο. Ο Peter J O’ Neil μίλησε ακόμη και για τις νέες προκλήσεις στον χώρο των υπηρεσιών ασφαλείας, καθώς από εδώ και στο εξής στόχος είναι να μπορούν όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθούν μαθήματα και να λαμβάνουν πτυχία που να πιστοποιούν τη δυνατότητά τους να παρέχουν υπηρεσίες ασφαλείας. Μάλιστα τα μαθήματα αυτά θα μπορεί κάποιος να τα παρακολουθεί και online όπως ακριβώς συμβαίνει και με διάφορα πανεπιστήμια και ειδικότητες στον κόσμο. 

Ο Peter J O’ Neil ανέφερε ότι πτυχία τέτοιου είδους είναι χρήσιμα στον τομέα παροχής υπηρεσιών φύλαξης. Άλλωστε μέχρι και σήμερα, όσοι ενδιαφέρονταν να μπουν στην παροχή υπηρεσιών τέτοιου είδους μέχρι και σήμερα αρκούσε η προϋπηρεσία στις Ένοπλες Δυνάμεις ή και τα Σώματα Ασφαλείας. Πλέον όμως τα πράγματα παίρνουν νέα τροπή κάτι που σηματοδοτεί μία νέα εποχή στον χώρο της παροχής υπηρεσιών φύλαξης και ασφαλείας.

Να σημειωθεί ότι ο Peter J O’ Neil παραχώρησε συνέντευξη τύπου λίγο πριν το σεμινάριο στις 10 και 11 Νοεμβρίου 2017 στο ξενοδοχείο Electra Palace που διοργάνωσε με επιτυχία το το Aegean Chapter (της ASIS International. 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…