Newsroom

Newsroom

Τα μαζεύει η ΝΔ – ο Δένδιας απέσυρε το άρθρο που πέρασε ο Μαρκογιαννάκης με το "έτσι θέλω"

Ταρακουνήθηκαν φαίνεται στην κυβέρνηση από την πραξικοπηματική ενέργεια του Χρήστου Μαρκογιαννάκη να εκφωνήσει ως ψηφισθέν το άρθρο 30 του νομοσχεδίου για…

dendias

Ταρακουνήθηκαν φαίνεται στην κυβέρνηση από την πραξικοπηματική ενέργεια του Χρήστου Μαρκογιαννάκη να εκφωνήσει ως ψηφισθέν το άρθρο 30 του νομοσχεδίου για την αναδιάρθρωση της ΕΛΑΣ, το οποίο η Βούλη είχε καταψηφίσει, με το Νίκο Δένδια να αποφασίζει την απόσυρσή του.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του υπουργείου, ο κ. Δένδιας, ύστερα από το ζήτημα που δημιουργήθηκε μετά την καταμέτρηση της ψήφου των βουλευτών, αποφάσισε την απόσυρση του άρθρου 30, «δηλαδή μιας δευτερεύουσας και τοπικής μόνο σημασίας νομοθετικής ρύθμισης που αφορά την έδρα των Περιφερειακών Διευθύνσεων».

Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι “το ζήτημα με το άρθρο 30 προέκυψε, έπειτα από λάθος καταμέτρηση που έκανε ο προεδρεύων της Βουλής, κατά τη χθεσινή συνεδρίαση, Χρήστος Μαρκογιαννάκης”. 

Το περιβόητο άρθρο πήρε 126 θετικές (μόνο από τη ΝΔ) και 127 αρνητικές (από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ανεξάρτητους Έλληνες, ΚΚΕ) ψήφους, καθώς και 14 «παρών» (ΔΗΜΑΡ).  Όμως, ο κ. Μαρκογιαννάκης ανακοίνωσε ότι το αποτέλεσμα, σύμφωνα με τις τοποθετήσεις των κομμάτων, ήταν 126 υπέρ και 125 κατά.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…