Τα "καυτά" φιλιά του Ντόναλντ Τραμπ στην Μελάνια (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Πριν λίγους μήνες ο φωτογραφικός φακός είχε καταγράψει την άρνηση της Μελάνιας Τραμπ να πιάσει ακόμα και το χέρι του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ και όλοι μιλάγανε για «σύννεφα» στη σχέση τους.

597a06161dc52440708b45a8

Τώρα ο φωτογραφικός φακός αποθανάτισε τον Αμερικανό πρόεδρο να φιλάει την Μελάνια Τραμπ στο στόμα, ακόμη και να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί και όπως είναι λογικό οι συγκεκριμένες φωτογραφίες «κατέκλυσαν» τα διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όλα εκτυλίχθηκαν στο Οχάϊο, κατά την διάρκεια συγκέντρωσης του Αμερικανού Προέδρου. Η συγκέντρωση έγινε συγκεκριμένα στην πόλη Youngstown, με τον Ντόναλντ Τραμπ να μιλάει για αρκετή ώρα στους υποστηρικτές του.




Την παράσταση, ωστόσο, έκλεψε για μία ακόμη φορά η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, η οποία ανέβηκε μαζί του στη σκηνή και τότε τα φλας των φωτογράφων… πήραν φωτιά όταν ο πρόεδρος των ΗΠΑ άρχισε να φιλάει παθιασμένα την Μελάνια.

Η Μελάνια Τραμπ όπως ήταν φυσικό έκλεψε για ακόμα ία φορά την παράσταση και εμφανίστηκε φορώντας ένα ροζ φλοράλ φόρεμα, το οποίο συνδύασε με επίσης ροζ γόβες, ενώ τα εντυπωσιακά δαχτυλίδια δεν έλειπαν από τα χέρια της ξανά.