Newsroom

Newsroom

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν τα 90 χρόνια του ΠΑΟΚ

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία τιμούν τη μακρόχρονη παρουσία και συνεισφορά του ΠΑΟΚ στον ελληνικό αθλητισμό και γιορτάζουν τα 90 χρόνια από την ίδρυση ενός από τα ιστορικότερα αθλητικά σωματεία της χώρας, που έχει αφήσει το δικό του στίγμα στις σελίδες του ελληνικού αθλητισμού με πολλές κατακτήσεις και έπαθλα.

57d15b0d1dc524174e8b48f8

Η ιστορική επέτειος συμπίπτει φέτος με το Έτος Ελλάδας – Ρωσίας και στο πλαίσιο αυτό θα διεξαχθεί αγώνας μπάσκετ μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ, την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016.

Την ίδια μέρα, στο Κεντρικό Ταχυδρομικό Κατάστημα της Θεσσαλονίκης, στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου 38, θα λειτουργεί ειδική αναμνηστική σφραγίδα από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι, δίνοντας τη μοναδική ευκαιρία στους φίλους του ΠΑΟΚ και του γραμματοσήμου να δημιουργήσουν τα δικά τους συλλεκτικά φιλοτελικά προϊόντα.

Παράλληλα, από την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία κυκλοφορούν αναμνηστικά συλλεκτικά προϊόντα τα οποία συνδυάζουν την ιστορική επέτειο, τους εορτασμούς για το έτος ελληνορωσικής φιλίας και τον αγώνα μπάσκετ που θα διεξαχθεί.

Αναλυτικά:

Ειδική αναμνηστική σφραγίδα

Ειδικό Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου

Πρόκειται για το Φύλλο Προσωπικού Γραμματοσήμου «Πολιτισμός» από την Αναμνηστική Σειρά Γραμματοσήμων «2016-Έτος Ελλάδας στη Ρωσία», σε καλαίσθητο folder, που περιλαμβάνει 5 γραμματόσημα με τα σήματα της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και της ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ. Θα διατίθεται προς δέκα ευρώ (10,00 €) έκαστο.

Μεμονωμένα Προσωπικά Γραμματόσημα

Τα γραμματόσημα των Φύλλων Προσωπικού Γραμματοσήμου θα διατίθενται και μεμονωμένα για την ταχυδρόμηση απερικάλυπτων καρτών (0,80€).

Ειδικοί Αναμνηστικοί Εικονογραφημένοι Φάκελοι με γραμματόσημο και σφραγίδα

Πρόκειται για εικονογραφημένους φακέλους με επικολλημένο το προσωπικό γραμματόσημο και σφραγισμένους με την ειδική αναμνηστική σφραγίδα. Θα διατίθενται προς 4,00 € έκαστος.


Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους