Τα βλέμματα στο "Γ. Καραϊσκάκης"

Ολυμπιακός και ΑΕΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι απόψε σε έναν καθοριστικό παιχνίδι για την «μάχη» του τίτλου.

5a76c7ea1dc524585f8b4585

Στραμμένα στο ντέρμπι μεταξύ Ολυμπιακού και ΑΕΚ στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» είναι σήμερα (19.30) τα βλέμματα, στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι «ερυθρόλευκοι» και οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αποδείξουν πως έχουν το… μέταλλο για να παίρνουν αυτά τα ματς και κατά συνέπεια πως μπορούν να διεκδικήσουν μέχρι το τέλος τον φετινό τίτλο της Super League.

Όποια από τις δύο ομάδες επικρατήσει, αποκτά προβάδισμα έναντι της ηττημένης. Οι Πειραιώτες θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη τη φετινή σεζόν κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Παράλληλα, θέλουν να πάρουν το «τρίποντο», ούτως ώστε να αφήσουν πιο πίσω τον αντίπαλό τους στην φετινή διεκδίκηση του τίτλου, αλλά και να μείνουν σε τροχιά… κούπας. Βέβαια, σε τέτοια παιχνίδια, η νίκη δεν δίνει μόνο βαθμολογικά… οφέλη, αλλά ανεβάζει το πρεστίζ του νικητή και θα του δώσει ψυχολογία ενόψει και της ρεβάνς του Κυπέλλου.

Από την πλευρά του, ο «Δικέφαλος» πηγαίνει στο Φάληρο με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία, μετά τη νίκη επί της Λαμίας, αλλά και με στόχο να «χτυπήσει» τους Πρωταθλητές Ελλάδας μέσα στο «σπίτι» τους και να τους αποκαθηλώσει, αποκτώντας σημαντικό προβάδισμα για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Ακόμα, η ΑΕΚ αναζητά το «διπλό» που θα «φτιάξει» ακόμα περισσότερο την ψυχολογία στα αποδυτήρια της ομάδας, αλλά και θα δώσει μία… ώθηση στον κόσμο ενόψει και του επαναληπτικού στο ΟΑΚΑ, το απόγευμα της Τετάρτης (7/2).

Σε περίπτωση ισοπαλίας στο ντέρμπι, ευνοημένος θα είναι ο ΠΑΟΚ που επικρατώντας στα Ιωάννινα του ΠΑΣ, θα αποκτήσει πλεονέκτημα τριών βαθμών από τον πρωταθλητή και τεσσάρων από την Ένωση.

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…