Newsroom

Newsroom

Τα 8 καλύτερα σπίτια στον πλανήτη – Το ένα βρίσκεται στην Ελλάδα

Η εταιρεία ακινήτων LeadingRE συνέταξε τη λίστα με τα οκτώ καλύτερα σπίτια στον κόσμο και προσκαλεί όλους τους ενδιαφερομένους να ψηφίσουν το καλύτερο έως τις 18 Ιουλίου, σύμφωνα με τη Daily Mail.

594d51d21dc5246e148b4640

Τα σπίτια βρίσκονται στη Νότιο Αφρική, την Ελλάδα, την Κόστα Ρίκα, τη Δομινικανή Δημοκρατία, τον Καναδά, τη Μαλαισία και την Ελβετία.

Κέντον – Νότιος Αφρική




Η έκταση 10.000 εκταρίων περιλαμβάνει δύο υπερπολυτελείς μονάδες στις όχθες ποταμού και το δικαίωμα πρόσβασης σε ένα ολόκληρη καταφύγιο άγριας ζωής.

Λα Ρομάνα – Δομινικανή Δημοκρατία


Το ακίνητο διαθέτει έξι μεγάλες κρεβατοκάμαρες, οι τρεις εξ αυτών σουίτες, όλες με θέα στον ωκεανό. Το μεγαλύτερο μέρος του σπιτιού καλύπτεται από μάρμαρο. Διαθέτει επίσης κελάρι, δύο πισίνες και εγκαταστάσεις σολάριουμ στην ταράτσα.

Μπαλίτο – Νότιος Αφρική


Περιλαμβάνει τέσσερα υπνοδωμάτια, μια αίθουσα θεάτρου, λιμνούλες koi και μια πισίνα.

Μύκονος – Ελλάδα


Πρόκειται για μια πολυτελή βίλα, 670 τ.μ., στην περιοχή Φανάρι, που περιλαμβάνει δύο διαφορετικά κτίρια και μια εξωτερική πισίνα.

Σάντα Άνα – Κόστα Ρίκα



Το «Ξύλινο σπίτι» όπως το αποκαλούν καλύπτει 1.320 τ.μ., έχει τέσσερα υπνοδωμάτια και μια πισίνα 25 μέτρων.

Κουάλα Λουμπούρ – Μαλαισία


Το International Zephyr Point είναι ένα συγκρότημα πολυτελών ακινήτων, με μοντέρνο design. Κάθε μονάδα έχει δικό της γραφείο, γυμναστήριο και πισίνα.

Γουίστλερ – Καναδάς



Πρόκειται για μια τεράστια έκταση με ξεχωριστό σπίτι για το υπηρετικό προσωπικό, πισίνα, σάουνα και εγκαταστάσεις μπάρμπεκιου.

Ρουβιγκλιάνα – Ελβετία


Χτισμένο στις όχθες της λίμνης Λουγκάνο το επιβλητικό ακίνητο διαθέτει μια σουίτα με μπάνιο μέσα στο υπνοδωμάτιο, κελάρι και κήπο.  

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.