ΣΥΡΙΖΑ για την επίθεση Λαζαρίδη σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ: Η ΝΔ ενοχλείται όταν αποκαλύπτονται τα σκάνδαλά της

Η ΝΔ ενοχλείται όταν αποκαλύπτονται τα σκάνδαλά της επισημαίνει σε ανακοίνωσή ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την επίθεση που εξαπέλυσε σε δημοσιογράφους της ΕΡΤ ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ με αφορμή τις αποκαλύψεις του Documento της Κυριακής για το ζεύγος Μητσοτάκης και τα πόθεν έσχες του.

589858f51dc524af1c8b458e

Ο Μακάριος Λαζαρίδης βγήκε εκτός εαυτού στην πρωινή εκπομπή της ΕΡΤ ασκώντας έντονη κριτική γιατί πολύ απλά η δημόσια τηλεόραση έκανε τη δουλειά της. Ποια ήταν αυτή;

Να αναφέρει στο Δελτίο Ειδήσεων τις αποκαλύψεις του Documento για τον αρχηγό της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

«Επειδή με προκαλείτε πρέπει να σας πω, χθες το κεντρικό δελτίο ειδήσεων είχε χρόνο για την αθλιότητα του κυρίου Βαξεβάνη, του κυρίου Καλογρίτσα, του κυρίου Παππά και του κυρίου Τσίπρα που θίγουν την προσωπική ζωή του προέδρου της ΝΔ, δεν είχε χρόνο για το πρωθυπουργικό αεροσκάφος».

«Αυτή είναι η ΕΡΤ», αναφώνησε θριαμβευτικά ο Μακάριος Λαζαρίδης, συνεχίζοντας το παραλήρημά του με κατηγορίες ότι η ΕΡΤ δεν παίζει τις δημοσκοπήσεις στις οποίες προηγείται η ΝΔ και δίνει εκπομπή στην Κατερίνα Ακριβοπούλου που “υβρίζει τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης”.

Με ανακοίνωσή του, το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει πως ο κ. Λαζαρίδης βάλλει κατά της δημόσιας τηλεοράσης και της ελευθεροτυπίας τονίζοντας πως «κάθε φορά που αποκαλύπτονται σκάνδαλα και παρατυπίες που την αφορούν» η ΝΔ ενοχλείται.

Ολόκληρη η ανακοίνωση:

«Η επίθεση που εξαπέλυσε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μ. Λαζαρίδης, εναντίον των δημοσιογράφων της ΕΡΤ στην εκπομπή “Πρωινή Ζώνη”, βάλλει ευθέως κατά της δημόσιας τηλεόρασης και της ελευθεροτυπίας.

Συγκεκριμένα, ο Μ. Λαζαρίδης έφτασε στο σημείο να καταγγείλει την ΕΡΤ επειδή στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Κυριακής 5/2, το κανάλι προέβαλλε ρεπορτάζ σχετικά με τα πόθεν έσχες της συζύγου του Κ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι, κατά την πενταετία 2006-2011! Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο κ. Λαζαρίδης εκτόξευσε σωρεία ύβρεων και απειλών προς τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ κατηγορώντας τους με ανυπόστατα ψεύδη.

Τα παραπάνω φανερώνουν την ενόχληση της Νέας Δημοκρατίας κάθε φορά που αποκαλύπτονται σκάνδαλα και παρατυπίες που την αφορούν. Είναι κάτι παραπάνω από προφανές πως το κόμμα του Κ. Μητσοτάκη ενοχλήθηκε που η ΕΡΤ προέβαλλε το θέμα με τα πόθεν έσχες της συζύγου του όπως και το θέμα για το ένταλμα έκδοσης του Μ. Χριστοφοράκου, όταν σχεδόν όλα τα ιδιωτικά κανάλια το απέκρυψαν.»

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…