ΣΥΡΙΖΑ για Γεωργιάδη: Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι

Στην αντεπίθεση πέρασε ο ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τις δηλώσεις του αντιπρόεδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, στον ΣΚΑΙ, κατηγορώντας τον για χυδαιότητα και γκεμπελισμό.

59fefa751dc5248c7d8b45b4

Επίθεση εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του, με αφορμή την κίνηση του Α. Γεωργιάδη να δείξει σε τηλεοπτική εκπομπή φωτογραφίες για τις οποίες υποστήριξε ότι απεικόνιζαν τον Γ. Κατρούγκαλο και την ‘Ε. Κουντουρά να ποζάρουν με τον βασικό εμπλεκόμενο στην υπόθεση Αυγενάκη, τον Π. Μπαμπάμτση.

«Μωραίνει Κύριος ον βούλεται απολέσαι» είναι το σχόλιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον αντιπρόεδρο της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος, όπως αναφέρει, «στην σημερινή του προσπάθεια να υπερασπιστεί τον Λ. Αυγενάκη, που φέρεται να εμπλέκεται σε εγκληματικό κύκλωμα, ξεπέρασε και τον χειρότερο του εαυτό».

«Ο Α. Γεωργιάδης», αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, «έφτασε στο σημείο σε τηλεοπτική του συνέντευξη να δείχνει φωτογραφίες από το κινητό του και να ισχυρίζεται ότι υπουργοί της κυβέρνησης (Γ. Κατρούγκαλος και Ε. Κουντουρά) ήταν με τον υπόδικο Π. Μπαμπάμτση, ενώ εικονιζόταν άλλο πρόσωπο, πράγμα που και ο ίδιος ο αντιπρόεδρος της ΝΔ μετά την κατακραυγή, αναγκάστηκε να παραδεχτεί».

Ο ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζει «θλιβερή» τη στάση της ΝΔ και προσωπικά του Κ. Μητσοτάκη και διερωτάται : «Άραγε ως πότε θα υπερασπίζονται τον κ. Αυγενάκη και θα καταφεύγουν σε ανόητες χυδαιότητες και γκαιμπελισμούς;». 

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

μονα

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

Η Microsoft επέλεξε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του νέου εργαλείου…

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…