ΣΥΡΙΖΑ: Δεν νομιμοποιούμε τη συζήτηση για το δημοψήφισμα στο θερινό τμήμα

“Βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή” χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση της κυβέρνησης να παραπέμψει την απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη…

syriza sima logotupo thumb large 3 3

“Βαθιά αντιδημοκρατική εκτροπή” χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την απόφαση της κυβέρνησης να παραπέμψει την απόφαση για τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για τη “μικρή ΔΕΗ” στο θερινό τμήμα της Βουλής. Η Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποφάσισε να μη νομιμοποιήσει τη διαδικασία της συζήτησης και να μη συμμετέχει σε αυτήν.

“Η ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, από κοινού με την ΠΓ του κόμματος, ενέκριναν την πρόταση του προεδρείου της ΚΟ για τη μη νομιμοποίηση της αυριανής διαδικασίας συζήτησης στο Θερινό τμήμα με θέμα την έγκριση ή όχι ως «παραδεκτής», της πρότασης που σύμφωνα με το Σύνταγμα υπεβλήθη, για δημοψήφισμα σχετικά με το ψηφισθέν νομοσχέδιο για τη «Μικρή ΔΕΗ», από περισσότερους των αναγκαίων των 120 βουλευτών” δήλωσε ο γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Βούτσης και πρόσθεσε: “Η κυβερνητική απόφαση είναι απολύτως αντισυνταγματική, παραβιάζει κατάφωρα τον Κανονισμό της Βουλής και κινείται στην κατεύθυνση μιας βαθιάς αντιδημοκρατικής εκτροπής”.

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…