Newsroom

Newsroom

Συνεχίζεται το "μίνι καλοκαίρι"

Λιακάδα με ασθενείς ανέμους και τοπικές ομίχλες τα βασικά χαρακτηριστικά του καιρού για σήμερα Σάββατο.

59ead1bb1dc52499678b463c

Το Σάββατο ο καιρός θα είναι αίθριος με ασθενείς ανέμους και περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Στην Μακεδονία και τη Θράκη αρχικά αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος με αραιές νεφώσεις στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί βαθμιαία τοπικά έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένεται γενικά αίθριος καιρός. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 3 και στα νότια βορειοδυτικοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 27 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη αναμένονται αραιές νεφώσεις. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις στα νότια. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα ή ομίχλες τις πρωινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 3 και στα νότια βαθμιαία έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια η ελάχιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…