Συνεχίζεται η μετάδοση Fake news από το "Πρώτο Θέμα"

Στο στόχαστρο... αυτή την φορά η ΕΡΤ. Μόλις ολοκληρώθηκε η συνάντηση Μητσοτάκη - Τσίπρα στο Μέγαρο Μαξίμου για τις εξελίξεις στο «Μακεδονικό», αμέσως έγινε όπως ήταν φυσικό έκτακτη είδηση. Τα site το μετέδωσαν....αλλά για μια ακόμη φορά το «Πρώτο Θέμα» προσπάθησε να αποδομήσει την συνάντηση και να λανσάρει Fake news.

5a6c524f1dc5243d188b4639

Το site της εφημερίδας σχολιάζοντας την συνάντηση των δυο ανδρών, ανέφερε στο τίτλο της είδησης ότι η συνάντηση έγινε ”χωρίς εικόνα και δηλώσεις”. Στην συνέχεια επέρριψε ευθύνες στην ΕΡΤ καθώς όπως αναφέρει την στιγμή που συνήθως καλύπτει με κάμερα τις συναντήσεις αυτές από το εσωτερικό του Μαξίμου, δεν έδειξε εικόνα από τη συνάντηση. Βέβαια εικόνα μετέδωσε η ΕΡΤ (σ.σ βλ. σχετικό βίντεο παρακάτω), αλλά εκεί στο «Πρώτο Θέμα» δεν παρακολουθούν κατά πως φαίνεται…τις ενημερωτικές εκπομπές και κάνουν δική τους μετάδοση. Προφανώς και δεν περιμένουν να δουν τις εξελίξεις που στην συνέχεια τους διαψεύδουν, καθώς όπως ενημέρωσε το Γραφείο Τύπου του Πρωθυπουργού, υπήρχε και αίτημα του επιτελείου του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη να μην υπάρχει ήχος στη συνάντηση του με τον Πρωθυπουργό και όπως σημειώνεται το αίτημα έγινε αποδεκτό.

Πρόσφατα η ΕΣΗΕΑ ανακοίνωσε ότι οργανώνει διημερίδα με θέμα «Η στήριξη εφημερίδων και περιοδικών στην εποχή της κρίσης», κάτι που έχει όντως ενδιαφέρον. Μάλιστα υπάρχει και ειδική εισήγηση (για να πιάσουμε μόνο ένα από τα πολλά άξια σχολιασμού) με τίτλο «Το μέλλον της δημοσιογραφίας» όπου μιλάνε οι εκπρόσωποι των σωματείων (;) και ο διευθυντής της εφημερίδας….«Πρώτο Θέμα»

Μήπως στην ΕΣΗΕΑ πρέπει να το ξανασκεφτούν όσο αφορά το κάλεσμα και την εισήγηση; Γιατί αν το μέλλον της δημοσιογραφίας είναι το… «Πρώτο Θέμα», τότε ζήτω που καήκαμε!

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…