Newsroom

Newsroom

Συνεχίζει την επέλαση της σε όλη τη χώρα η "Ιοκάστη"

Έντονα φαινόμενα ανά την επικράτεια. Πότε θα υποχωρήσει η κακοκαιρία.

5a7fdc571dc524bb6a8b4567

Την Κυριακή αναμένονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου. Πυκνές χιονοπτώσεις στα ηπειρωτικά ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της κεντρικής και βόρειας χώρας. Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από το μεσημέρι και από τα βορειοδυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 6-7 και στα πελάγη τοπικά 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και κυρίως στα δυτικά και βόρεια τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 ως 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη θα αναπτυχθούν νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι τις πρωινές ώρες θα είναι τοπικά ισχυρά. Οι άνεμοι πνέουν βόρειοι 4 με 6 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 05 ως 08 βαθμούς Κελσίου.

Στη Μακεδονία και την Θράκη προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά στην κεντρική Μακεδονία μέχρι τις πρωινές ώρες και στην ανατολική Μακεδονία-Θράκη μέχρι το μεσημέρι. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά, καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της δυτικής Μακεδονίας και της Θράκης (με υψόμετρο από τα 700-800 μέτρα). Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 03 ως 08 βαθμούς Κελσίου, αλλά στη δυτική Μακεδονία θα είναι κατά τόπους 3-4 βαθμούς χαμηλότερη

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και την δυτική Πελοπόννησο θα έχουμε νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά στην ανατολική Πελοπόννησο και πιθανόν στο Ιόνιο και την Ήπειρο, ενώ μέχρι το βράδυ και κατά διαστήματα στη δυτική Πελοπόννησο. Πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά και ημιορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Στερεάς (με υψόμετρο από τα 600-700 μέτρα). Βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων από τα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στο Ιόνιο τοπικά 7 με 8 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 09 ως 14 βαθμούς Κελσίου, ενώ στα βόρεια θα είναι 4-6 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα μέχρι το βράδυ θα είναι κατά διαστήματα ισχυρά στην ανατολική Πελοπόννησο, ενώ πιθανό μέχρι τις πρωινές ώρες να είναι κατά ισχυρά στη Θεσσαλία. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά καθώς και στα ημιορεινά της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Οι άνεμοι από δυτικές διευθύνσεις 4 με 6 και στα νότια τοπικά 7 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 06 ως 14 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές και κυρίως στις Κυκλάδες τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές νοτιοδυτικές διευθύνσεις 6-7 και πιθανόν πρόσκαιρα 8 μποφόρ. Εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 ως 16 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου αναμένονται βροχές και καταιγίδες κατά διαστήματα ισχυρές με βαθμιαία εξασθένηση το βράδυ. Στα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι άστατος κατά περιόδους νεφελώδης με τοπικές βροχές και τις πρωινές ώρες σποραδικές καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ και στα νότια νοτιοδυτικοί με την ίδια ένταση. Εξασθένηση από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 ως 17 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Καλλιάνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – «Έκανα ότι μπορούσα, δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη»

4950603

Καλλιάνος: Η συγκινητική ανάρτηση για τον πατέρα του – «Έκανα ότι μπορούσα, δεν τα κατάφερα. Σου ζητώ συγγνώμη»

«Εύχομαι τα παιδιά τους να μην τους δουν ποτέ όπως σε είδα εγώ. Ο Θεός…

Συγκλονίζει η σύζυγος του Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα» (Video)

kallianos copy 4

Συγκλονίζει η σύζυγος του Καλλιάνου: «Δεν είναι καλά ψυχολογικά, έχουν στερέψει τα δάκρυα» (Video)

«Είναι στο αυτοκίνητο, κάνει βόλτες, δε μπορεί να ηρεμήσει, δεν τον χωράει ο τόπος. Δεν…

Πλακιάς για Φλέσσα: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα – Δεν φταίω και δεν σκότωσα κανέναν»

InCollage 20240425 140114310

Πλακιάς για Φλέσσα: «Εγώ τα παιδιά μου φοιτήτριες τα έστειλα – Δεν φταίω και δεν σκότωσα κανέναν»

«Θα ήθελα να μην αναφέρετε πάλι το όνομα ΤΕΜΠΗ ,δεν γνωρίζετε μην μιλάτε», τόνισε ο…

Δίκη Ιάσονα: «Φτου σου, ψεύτη» – Χαμός στην αίθουσα μετά την κατάθεση του συνοδηγού αστυνομικού

604e6647825e631a983d9b22 1

Δίκη Ιάσονα: «Φτου σου, ψεύτη» – Χαμός στην αίθουσα μετά την κατάθεση του συνοδηγού αστυνομικού

Ούτε λίγο ούτε πολύ κατέθεσε πως δεν έφταιγε το όχημα για το τροχαίο που στέρησε…