Συνελήφθη στρατιωτικός για παρενόχληση νεαρής στη Λαμία

Τη σύλληψη ενός 40χρονου στρατιωτικού προχώρησε η Αστυνομία νωρίς το βράδυ της Παρασκευής μετά από καταγγελία νεαρής γυναίκας ότι προσπάθησε να τη βάλει με τη βία στο αυτοκίνητό του.

5a99c9201dc5249d108b4568

Το περιστατικό, που καταγγέλθηκε από το παρ’ ολίγον θύμα, σημειώθηκε στις 5:30 το πρωί της Πέμπτης στη νότια Λαμία, όταν η νεαρή γυναίκα πήγαινε στη δουλειά της.

Σύμφωνα με τα όσα έχει καταγγείλει η νεαρή γυναίκα, ο 40χρονος την πλησίασε με το αυτοκίνητο και άρχισε να της λέει ότι έχει πρακτορείο μοντέλων και ότι επειδή ήταν πολύ όμορφη ήθελε να την προωθήσει ως μοντέλο και άλλα σχετικά, προσπαθώντας να την πείσει να μπει στο αυτοκίνητο. Όταν είδε ότι εκείνη δεν ανταποκρίθηκε προσπάθησε δυο φορές διά της βίας να την βάλει μέσα στο αμάξι του.

Η κοπέλα αντιστάθηκε και αφού τον απώθησε το έβαλε στα πόδια και ταυτόχρονα άρχισε να καλεί με το κινητό την αστυνομία. Ο 40χρονος βλέποντας τη νεαρή γυναίκα να καλεί με το τηλέφωνο την αστυνομία μπήκε στο αυτοκίνητο και αναπτύσσοντας ταχύτητα εγκατέλειψε το σημείο.

Τελικά στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο δράστης συνελήφθη στις 7:30′ το απόγευμα της Παρασκευής, αφού πρώτα εντοπίστηκε και προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου και αναγνωρίστηκε από την κοπέλα. Όπως αποδείχτηκε πρόκειται για 40χρονο στρατιωτικό από τη Φθιώτιδα που υπηρετεί στην Αθήνα.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό τι υποστήριξε ο φερόμενος ως δράστης στην απολογία του για τα όσα του καταλογίζονται, ενώ λόγω της ιδιότητάς του θα ακολουθηθεί η διαδικασία που προβλέπεται για το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Πηγή: lamiareport.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…