Newsroom

Newsroom

Συνέλαβαν μέντιουμ για απάτη χιλιάδων ευρώ! – Έκανε "ματζούνια" για παρουσιάστριες, ηθοποιούς και γνωστούς της “showbiz”

Γνωστή αστρολόγος – μέντιουμ συνελήφθη μαζί με τις συνεργάτιδές της για απάτη χιλιάδων ευρώ. Η μελλοντολόγος φαίνεται πως μπορούσε να τα προβλέπει όλα με «επιτυχία» αλλά τελικά δεν έκανε το ίδιο και για τη… σύλληψή της!

577679d41dc52477468b457f

Η αστυνομία προχώρησε στην εξάρθρωση μιας σπείρας τα μέλη της οποίας, προσποιούμενα τα μέντιουμ λειτουργούσαν γραφείο χαρτομαντείας και εξαπατούσαν ανυποψίαστους πολίτες, αποσπώντας τους μεγάλα χρηματικά ποσά.

Το μέντιουμ, έλεγε πως είχε μυστικές συνταγές από ματζούνια, έκανε το καλύτερο ξεμάτιασμα, αλλά είχε και το «αντίδοτο» για την γλωσσοφαγιά!

Πώς γινόταν η απάτη

Δύο γυναίκες πελάτισσες που απευθύνθηκαν στο μέντιουμ και το «μαντείο» του προκειμένου να αναζητήσουν λύσεις για ερωτικά, σεξουαλικά ζητήματα, πέρασαν το κατώφλι της αστυνομικής υπηρεσίας καταγγέλλοντας απάτη σε βάρος τους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το μέντιουμ και οι συνεργάτες του, αρχικά έδιναν συμβουλές για τα συγκεκριμένα «καυτά» θέματα, ενώ όταν τα θύματα φαίνεται να διέκοπταν την τακτικότητα των επισκέψεών τους, επικαλούνταν προβλέψεις για μελλοντικά… τροχαία δυστυχήματα και σοβαρές ασθένειες συγγενικών τους προσώπων…, προκειμένου να συνεχίζουν να αποκομίζουν οικονομικά οφέλη από την αφέλεια των θυμάτων. Από αυτές τις δύο γυναίκες, το μέντιουμ και οι συνεργάτιδες, φαίνεται να είχαν αποσπάσει με απατηλά μέσα, περίπου 60.000 ευρώ.

Οι αξιωματικοί της αρμόδιας διωκτικής αρχής αναμένεται να καλέσουν άτομα από το διάσημο πελατολόγιο της μελλοντολόγου, προκειμένου να καταθέσουν σχετικά με τις επαφές που είχαν με την κατηγορουμένη και τους συνεργάτες της. Η κατηγορουμένη είχε ανοίξει και «υποκατάστημα» πρόβλεψης των μελλούμενων σε ένα υπόγειο της Πλατείας. Συντάγματος.

Η μελλοντολόγος, σύμφωνα με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., διατυμπάνιζε στους κοσμικούς κύκλους ότι έφερε κορίτσια από την Πόλη, κορυφαία στην χαρτομαντεία και τα μυστικά του φλυτζανιού. Με μυστικές συνταγές από ματζούνια, έκανε το καλύτερο ξεμάτιασμα, είχε το «αντίδοτο» για την γλωσσοφαγιά, όπως περιέγραφε στην διάσημη πελατεία της, προσφέροντας μάλιστα και ιατρικές υπηρεσίες!

Με τα «μαγικά φίλτρα» μπορούσε να πάρει την αρνητική ενέργεια, να μειώσει τις ημικρανίες, τον πονοκέφαλο, τον στομαχόπονο ακόμη και τα… χασμουρητά.

Το «μαντείο», σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, υποστήριζε πως είχε λιβάνια, φυλακτά και θελκτικά αρώματα, για το… κακό μάτι και την αναθέρμανση της ερωτικής έλξης, μετατρέποντας τις γυναίκες σε «μαγνήτη» ανδρών. Η μελλοντολόγος έδινε και οικονομικές προβλέψεις για προσοδοφόρα οικονομικά «ανοίγματα» επιχειρηματιών, προκειμένου να αυξήσουν την πελατεία και τα κέρδη τους, παράλληλα με τα δικά της…

Τι βρήκε η ΕΛΑΣ

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης, μεσημβρινές ώρες της 29-06-2016 στην Αθήνα, πέντε ημεδαπές, ηλικίας 59, 44, 42, 40 και 35 ετών, μέλη εγκληματικής ομάδας και σε βάρος τους σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της σύστασης και συμμορίας, της απάτης κατ’ εξακολούθηση και των παραβάσεων του νόμου για τα όπλα.

Ειδικότερα, προηγήθηκε καταγγελία, σύμφωνα με την οποία, η 44χρονη είχε καταφέρει να αποσπάσει το συνολικό ποσό των 52.500 ευρώ από «πελάτισσα» που επισκεπτόταν το γραφείο της, ισχυριζόμενη ότι προέβλεπε προβλήματα για την οικογένεια της στο μέλλον και ότι θα μπορούσε να τα αποτρέψει.

Μάλιστα, η 44χρονη ισχυριζόμενη πως ο άντρας της «πελάτισσας» της θα «πάθαινε κακό» μέχρι την 01-07-2016, απαιτούσε επιπλέον το χρηματικό ποσό των 5.650 ευρώ.

Προχθές (29-06-2016), η συγκεκριμένη πελάτισσα επισκέφτηκε την 44χρονη στο γραφείο της και της παρέδωσε το προσημειωμένο χρηματικό ποσό των 650 ευρώ.

Στη συνέχεια, η 44χρονη συνελήφθη από τους αστυνομικούς, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και κατασχέθηκε το συγκεκριμένο ποσό.

Στο χώρο εργάζονταν επιπλέον, ως «μέντιουμ» η 59χρονη και η 42χρονη, ενώ η 40χρονη εργαζόταν στην υποδοχή για την κατεύθυνση των πελατών και η 35χρονη ήταν βοηθητικό προσωπικό.

Επιπλέον, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, εξιχνιάστηκε ακόμα μία περίπτωση, κατά την οποία οι κατηγορούμενες, με την ίδια μεθοδολογία είχαν αποσπάσει από ακόμη μία πελάτισσά τους, από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους, περίπου το ποσό των 20.000 ευρώ.

Κατά την έρευνα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

-97 χρυσές λίρες Αγγλίας, -710 ευρώ, -(90) δολάρια ΗΠΑ, -πιστόλι κρότου με 14 αβολίδοτα φυσίγγια των 9mm, -δυο (2) φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, -δυο (2) tablets, -διάφορα κέρινα ομοιώματα, -γυάλινα βάζα που περιείχαν λιβάνια, -πέντε βιβλία μαγείας, -μαχαίρι, -βιβλιάρια τραπέζης, -δύο συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρονικών δεδομένων (usb) και -ατζέντες με στοιχεία πελατών.

Οι συλληφθείσες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, οδηγήθηκαν πρωινές ώρες χθες (30-06-2016) στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ οι έρευνες για τον προσδιορισμό της έκτασης της εγκληματικής τους δράσης συνεχίζονται.

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

viasmos 6

Βόλος: Συγκλονίζει μαρτυρία 21χρονης κοπέλας – «Με βίαζε σε ξενοδοχείο από τα 11 μου χρόνια» (video)

Απίστευτες αποκαλύψεις έκανε μια κοπέλα απ' τη Λάρισα, καθώς αποκάλυψε ότι βιαζόταν επί σειρά ετών…