Σύλληψη "μαϊμού" αποκλειστικών νοσηλευτριών

Εξαθρώθηκε κύκλωμα, από αλλοδαπές νοσηλεύτριες, που δρούσε στο Κρατικό Νίκαιας

58d793a61dc524e2578b45bc

Μετά από συντονισμένη έφοδο της ΕΛΑΣ, στο Κρατικό Νίκαιας, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν αλλοδαπές – παράνομα εργαζόμενες – αποκλειστικές νοσοκόμες. Η έφοδος έγινε μετά τις αποκαλύψεις του piraeuspress.gr

Σε αυτό κύκλωμα που δρούσε στο νοσοκομείο (σ.σ η διοίκηση του νοσοκομείου δεν έχει βγάλει ανακοίνωση για το θέμα), εκβίαζε , άλλες παράνομες αλλοδαπές αποκλειστικές που εργαζόντουσαν προκειμένου να τους παρέχουν κάλυψη.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

“Εφοδος πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το βράδυ από το Τμήμα Αλλοδαπών Πειραιά στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας, για τον εντοπισμό αλλοδαπών γυναικών που εργάζονται παράνομα ως αποκλειστικές νοσοκόμες.

Ειδικότερα, κλιμάκιο αστυνομικών διενήργησε ελέγχους στο Νοσοκομείο, κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε ότι πέντε αλλοδαπές γυναίκες (δύο Γεωργιανές, δύο Βουλγάρες και μία Αλβανίδα) εργάζονταν ως αποκλειστικές νοσοκόμες, χωρίς να διαθέτουν το προβλεπόμενο πτυχίο Σχολής Αδελφών Νοσοκόμων, άδεια άσκησης επαγγέλματος της αρμόδιας Αρχής, Βιβλιάρια Υγείας και δεν ήταν εγγεγραμμένες στο μητρώο (λίστα) αποκλειστικών νοσοκόμων του Νοσοκομείου.

Σημειώνεται από τις Αρχές ότι η άσκηση του επαγγέλματος της αποκλειστικής νοσοκόμας, χωρίς τις νόμιμες προϋποθέσεις, ενέχει πρωτίστως κινδύνους για τους ασθενείς, έχει σαν αποτέλεσμα τη στέρηση εσόδων από το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, καθώς δεν εκδίδονται οι απαιτούμενες αποδείξεις παροχής υπηρεσιών, ενώ επιπρόσθετα δεν καταβάλλονται οι προβλεπόμενες από το Νόμο ασφαλιστικές εισφορές. Οι συλληφθείσες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιά.

Πηγή: piraeuspress.gr

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

kallianos adonis 654 new 102

Καλλιάνος: «Θα φτάσω το μαχαίρι στο κόκκαλο για όλους τους πατεράδες»-Τι απαντά το «Αττικόν» (video)

Η αγωνία του βουλευτή της ΝΔ για τη ζωή του πατέρα του, γίνεται κατά διαστήματα…