Newsroom

Newsroom

Συλληπητήρια ΣΥΡΙΖΑ για το θάνατο της Πόπης Καραγιαννίδου

Τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της Πόπης Καραγιαννίδου και τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους της εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος.

5a7aebc31dc5241b778b470b

“Η Πόπη Καραγιαννίδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966, ήταν παντρεμένη με τον Σωκράτη Φάμελλο, αναπληρωτή Υπουργό Περιβάλλοντος, και μητέρα του 17χρονου Πέτρου”, αναφέρει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: “Εντάχθηκε από τα μαθητικά της χρόνια στις τάξεις της ΚΝΕ. Σπούδασε στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Πολυτεχνείου του ΑΠΘ, όπου πήρε το πτυχίο της. Καθ’ όλη τη διάρκεια των σπουδών της υπήρξε ενεργό στέλεχος της ΚΝΕ Σπουδάζουσας και μέλος του Τομεακού της Συμβουλίου. Ιδρυτικό μέλος του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ της Αριστεράς και της Προόδου και μετέπειτα στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ως επαγγελματίας δραστηριοποιήθηκε ως μελετήτρια Αρχιτεκτονικών Μελετών Δημοσίων και ιδιωτικών Έργων με συμμετοχή σε Αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς.

Διετέλεσε Προϊσταμένη Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Θέρμης και στενή συνεργάτης του Δήμαρχου Θεοδ. Παπαδόπουλου.

Πάντα έδινε τον αγώνα της μέσα από τα κινήματα, ενεργό μέλος της κοινωνίας, μαχόμενη μητέρα μέλος του γονεϊκού κινήματος, εκλεγμένη χρόνια στον σύλλογο γονέων & κηδεμόνων 3ου Δημ. Σχολείου Θέρμης.

Ως επιστήμονας εκπροσώπησε τον κλάδο της για χρόνια ως εκλεγμένη αντιπρόσωπος στην ΕΜΔΥΔΑΣ ( Ένωση Μηχανικών Δημοσίων Υπαλλήλων)”.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…