Newsroom

Newsroom

Συγκλονίζει ο πατέρας της Κατερίνας: Η κορούλα μου έφυγε στον "αέρα" και κατέληξε στην παραλία"

Συγκλονίζει ο πατέρας της άτυχης 26χρονης Κατερίνας Χαραμάρα που έχασε τη ζωή της στο τροχαίο δυστύχημα της Κύμης το Σάββατο τα ξημερώματα, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η ίδια και οι τέσσερις φίλοι της ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε στη θάλασσα.

59761d2e1dc52490348b46d7 1

«Το κοριτσάκι μου εγώ το έχασα, από κει και πέρα δεν μάθαμε, δυστυχώς,τίποτα. Ξέρουμε ότι το τζιπ χτύπησε στο στηθαίο, πήρε μια τούμπα και τα παιδιά που ήταν πίσω και η κορούλα μου έφυγε στον αέρα και κατέληξε στην παραλία, κάτω στην αμμουδιά. Τα άλλα τα δύο τα παιδιά πήγαν μαζί με το τζιπ. Στην Κύμη η κόρη μου έμενε μαζί με τον φίλο της και εκεί θα προχωρούσαν το βίο τους και τη ζωή τους αλλά δυστυχώς έφυγε πολύ νωρίς από κοντά μας» είπε ο πατέρας της Θοδωρής Χαραμαράς, πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Πύλου Νέσστορος.

Η 26χρονη κηδεύτηκε χθες στην Πύλο, εκεί που έζησε και μεγάλωσε μέχρι που μετακόμισε στην Κύμη για χάρη του αρραβωνιαστικού της, Χρήστο Καραβά ο οποίος ήταν ο οδηγός του μοιραίου τζιπ και συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η Κατερίνα Χαραμάρα σπούδαζε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Η 26χρονη πήρε το πτυχίο της το 2015.

Εκτός από την Κατερίνα «έσβησαν» ο Γιάννης Κατσής και ο Τάκης Καρατζής οι οποίοι καθόντουσαν στο πίσω κάθισμα μαζί της. Σήμερα στις 12.00 έγινε η κηδεία του 38χρονου Παναγιώτη Καρατζή.

Στο νοσοκομείο δίνει μάχη για τη ζωή του εκτός από τον αρραβωνιαστικό της 26χρονςη και ο συνοδηγός του τζιπ, Δημήτρης Δελούδης.