Συγγνώμη Γιακουμάτου που κάνει λόγο για σπέκουλα και διαστρέβλωση των όσων υποστήριξε για την ομοφυλοφιλία

Συγγνώμη ζητά με δήλωσή του ο βουλευτής της ΝΔ Γεράσιμος Γιακουμάτος, δίνοντας διευκρινίσεις για όσα είπε για την ομοφυλοφιλία σε συνέντευξή του στην Παραπολιτικά όπου μεταξύ άλλων υποστήριξε ότι είναι κολλητική ασθένεια.

5880ef891dc524fc168b4670

«Επειδή γίνεται μεγάλη σπέκουλα και διαστρέβλωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχετικά με συνέντευξη που παραχώρησα στην εφημερίδα “Παραπολιτικά” ξεκαθαρίζω ότι: Δεν υπήρξα και δεν είμαι ομοφοβικός το οποίο δηλώνω ξεκάθαρα» αναφέρει αρχικά ο κ. Γιακουμάτος δηλώνοντας ρητά πως σέβεται απόλυτα τον σεξουαλικό προσανατολισμό κάθε ανθρώπου.

«Το επίμαχο σημείο (σ.σ. της συνέντευξης) αναφέρεται σε μια συζήτηση για τα πρότυπα» προσθέτει. Ο Γεράσιμος Γιακουμάτος αναφέρει ακόμη τα εξής: «είμαι 40 χρόνια ειδικό παθολόγος και δεν θα μπορούσα να πω ποτέ ότι η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια. Έχω ψηφίσει και το σύμφωνο συμβίωσης και το νομοσχέδιο για την άρση οποιασδήποτε διάκρισης». «Για όλους όσους εξαιτίας της παραπληροφόρησης όχι αθώων δημοσιογραφικών οργάνων εθίγησαν ζητώ συγγνώμη» καταλήγει.

Υπενθυμίζεται πως αργά το απόγευμα της Πέμπτης ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης παρενέβη προσωπικά ζητώντας από τον βουλευτή του να ανακαλέσει και να ζητήσει συγγνώμη για τη δήλωσή του, ενώ νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Βασίλης Κικίλιας είχε διευκρινίσει μέσω twitter ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν ανέχεται καμία διάκριση.

Διαβάστε σχετικά: Απίστευτη δήλωση του ομοφοβικού Γιακουμάτου: «Η αρρώστια είναι κολλητική» (ΒΙΝΤΕΟ)

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή