Newsroom

Newsroom

Super League: Μύλος με τα τηλεοπτικά δικαιώματα

Περιπλέκεται το τοπίο στη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος λόγω της κεντρικής διαχείρισης των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και οι διαφορές φάνηκαν ολοκάθαρα σήμερα, στη διάρκεια του διοικητικού συμβουλίου που συγκλήθηκε κυρίως γι΄ αυτό.

5a8c5f841dc5244e648b4594

Απόφαση για την επόμενη ημέρα δεν ελήφθη και η κοινή λογική πρεσβεύει πως κεντρική διαχείριση από τη νέα περίοδο δεν θα υφίσταται, μετά την απόφαση της NOVA να αποχωρήσει και να διαπραγματευτεί σε ατομικό επίπεδο με τους συλλόγους.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός έλαβε ξεκάθαρη θέση, η οποία είναι ότι δεν ενδιαφέρεται να συμμετάσχει στην κεντρική διαχείριση, ενώ ο ΠΑΟΚ, που έχει υπογράψει ατομική σύμβαση με το συνδρομητικό κανάλι, επικαλέστηκε την υφιστάμενη συμφωνία, αφήνοντας πάντως ανοιχτή μια πόρτα, υπό όρους και προϋποθέσεις πάντως.

Σε ανάλογη πορεία κινήθηκαν Παναθηναϊκός και ΑΕΚ, που τυπικά δεν διαχώρισαν τη συμμετοχή τους αλλά δεν φάνηκαν κι ενθουσιασμένοι, με τους ανθρώπους των «πρασίνων» να υπογραμμίζουν ότι πριν λάβουν οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να ενημερωθεί ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Ο Πανιώνιος και ο Αστέρας Τρίπολης επισήμαναν ότι δε νοείται κεντρική διαχείριση χωρίς το σύνολο των συλλόγων, η ΑΕΛ σημείωσε ότι αυτό μπορεί να γίνει μόνο με όρους που θα θέσουν οι ομάδες, ενώ αντίθετα ο Παναιτωλικός εκτιμά ότι η κεντρική διαχείριση είναι δυνατόν να υπάρξει με όσα σωματεία το αποφασίσουν. Ακόμη, η Super League έκανε εισήγηση στην ΕΠΟ για τον τρόπο διεξαγωγής του Κυπέλλου από την ερχόμενη περίοδο.

Η ανακοίνωση της Super League:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, τα ακόλουθα:

1/ Θα μελετηθούν τεχνικά ζητήματα για την Kεντρική Διαχείριση Τηλεοπτικών Δικαιωμάτων, τα οποία θα εκτεθούν στο επόμενο Δ.Σ.

2/ Θα υποβληθεί προς την ΕΠΟ πρόταση της Super League για τη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας, η οποία θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, κατάργηση των ομίλων και μονούς αγώνες μέχρι τα προημιτελικά στην έδρα της πιο αδύναμης ομάδας, υπό την απαραίτητη προϋπόθεση της τήρησης των γηπεδικών προδιαγραφών της Super League».

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…