Super League: Μετά τον Ολυμπιακό "σκότωσε" και την ΑΕΚ ο Ατρόμητος

Αλλαγή στην κορυφή του πρωταθλήματος μετά την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής.

59ee3e661dc5244a4a8b4846

Ο Ατρόμητος, μετά τον Ολυμπιακό νίκησε και την ΑΕΚ στην έδρα της, επίσης με 1-0 και βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, ενώ μαζί με τον Λεβαδειακό είναι οι μοναδικές αήττητες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Περιστερίου παραλίγο να αιφνιδιαστεί στην αρχή του αγώνα, όμως κατόρθωσε να αντιπαρέλθει την πίεση που δέχθηκε κι εν συνεχεία φρόντισε να οργανωθεί ανασταλτικά για να μην απειληθεί η εστία του Γιαννιώτη.

Η μοναδική πραγματικά μεγάλη στιγμή της Ένωσης στο πρώτο ημίχρονο ήταν εκείνη στο 8ο λεπτό, όταν ο Αραούχο πέρασε κάθετα στον Μάνταλο, εκείνος σούταρε με το αριστερό από πλάγια, αλλά ο Γιαννιώτης απέκρουσε σωτήρια.

Ακριβώς όπως και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, στο Φάληρο, η ομάδα των δυτικών προαστίων προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους γηπεδούχους στην αρχή της επανάληψης και τα κατάφερε περίφημα.

Αφού στα 20 δευτερόλεπτα από την έναρξη του β΄ ημιχρόνου ο Μάνταλος ατύχησε, όταν στο «σκάψιμο» που επιχείρησε η μπάλα κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Γιαννιώτη, ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ στο 55΄.

Ο Βασιλακάκης βρήκε στην περιοχή τον Ντάουντα, που είχε ξεφύγει από το μαρκάρισμα των Μπακάκη και Λαμπρόπουλου, εκείνος σούταρε εν κινήσει και με τη μία κι έστειλε την μπάλα στη γωνία του ματαίως εκτιναχθέντα Ανέστη, σφραγίζοντας τη μοίρα του αγώνα.

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

AP23310835745895

Σοβαρό διπλωματικό επεισόδιο μεταξύ Κολομβίας και Αργεντινής: Ο Μιλέι… ξαναχτύπησε

Ο Αργεντίνος πρόεδρος χαρακτήρισε σε συνέντευξή του τον κολομβιανό ομόλογό του Γουστάβο Πέτρο «δολοφόνο» και…