Super League: "Γκέλα" για Ολυμπιακό στον βούρκο της Τρίπολης

O Aστέρας έπαιζε με παίχτη λιγότερο από το 58΄ (αποβολή Μάσα) αλλά στάθηκε «όρθιος» απέναντι στον Ολυμπιακό (0-0) στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στο Β΄ γύρο της Super League και θα μπορούσε να πάρει τη νίκη αφού ήταν καλύτερος στο β’ μέρος από τους φιλοξενούμενους.

587fce901dc5247a078b4666

Σε δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από το Καραϊσκάκη ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς (προηγήθηκε το 2-2 με τον Πλατανιά στα Χανιά), έστω και αν για περισσότερη από μισή ώρα είχε το αριθμητικό μειονέκτημα έναντι του αντιπάλου του.

Οι γηπεδούχοι «κοίταξαν στα μάτια» τον αντίπαλό τους ακόμη κι όταν έμειναν με 10 παίκτες, έχασαν πολλές ευκαιρίες κι αν δεν ήταν σε μεγάλη βραδιά ο γκολκίπερ των «ερυθρόλευκων», Λεάλι, τότε μπορεί και να έπαιρναν το «τρίποντο».

Το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Εκτός της δυνατής βροχόπτωσης που έπεφτε στην αρκαδική πρωτεύουσα, στο 3ο μόλις λεπτό ο διαιτητής Κύζας αναγκάστηκε να διακόψει το παιχνίδι λόγω πτώσης της τάσης του ρεύματος στους δύο από τους τέσσερις πυλώνες του γηπέδου.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης έστειλε τις δύο ομάδες στ΄ αποδυτήρια, όπου παρέμειναν για περίπου 15 λεπτά. Η βλάβη αποκαταστάθηκε και το ματς άρχισε ξανά με τους Αρκάδες να κυριαρχούν στο βαρύ αγωνιστικό χώρο και να χάνουν δύο μεγάλες ευκαιρίες για να προηγηθούν.

Στο 21΄ ο Μάσα έχασε τετ α τετ από τον Λεάλι ενώ τρία λεπτά μετά και πάλι ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού είπε «όχι» σε νέο σουτ του Αργεντινού. Μετά το 30΄ ο Ολυμπιακός ισορρόπησε και πλησίασε στο γκολ στο 32΄ με τον Ντοναρούμα να προλαβαίνει τον Ιντέγε, ενώ στο 42΄ οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν πέναλτι σε πέσιμο του Φορτούνη από μαρκάρισμα του Σελίν το οποίο όμως δεν ήταν.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις χειρότερες προϋποθέσεις για τον Αστέρα, καθώς οι γηπεδούχοι έμειναν με 10 παίκτες από το 58ο λεπτό, λόγω της αποβολής του Μάσα με δεύτερη κίτρινη κάρτα (σ.σ. για θέατρο), μια φάση που σηκώνει αντιδράσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 67΄ με τον Καρντόσο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή, ωστόσο, ένα λεπτό μετά ήταν η σειρά των γηπεδούχων να απειλήσουν με τον Μανιά ο οποίος άδειασε τον Ρέτσο και πλάσαρε τον Λεάλι που με τη σειρά του έκανε σωτήρια επέμβαση σε κόρνερ.

Ακολούθησε στο 72΄ η σπουδαία επέμβαση του Ντοναρούμα στο φάουλ του Μιλιβόγεβιτς, ενώ στο 79΄ ο Λεάλι έκανε νέα επέμβαση στο σουτ του Μανιά.

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

michos ilias 1

Κολωνός: Σήμερα η απόφαση του δικαστηρίου για τον Μίχο, τον «Μιχάλη» και τη μητέρα της 12χρονης

Οι δικαστές καλούνται να αποφανθούν για την ενοχή ή μη 26 κατηγορουμένων - Συγκεντρώσεις υποστήριξης…