Στον "Αστακό" το βραβείο σεναρίου της Ένωσης Κριτικών του Λος Άντζελες

Οι διακρίσεις συνεχίζονται για την ταινία «O Αστακός», με την Ένωση Κριτικών του Λος 'Αντζελες να δίνει το δικό της βραβείο σεναρίου στους Γιώργο Λάνθιμο και Ευθύμη Φιλίππου, αφήνοντας πίσω το πολυσυζητημένο «Manchester by the Sea» του Κένεθ Λόνεργκαν.

58457fe51dc5248f5c8b4698

Λίγο πριν το κλείσιμο του 2016, η ‘Ενωση Κριτικών του Λος ‘Αντζελες έδωσε τα δικά της βραβεία για τα καλύτερα της χρονιάς, προκρίνοντας το «Moonlight» του Μπάρι Τζένκινς ως την καλύτερη ταινία.

Το βραβείο Α’ Γυναικείου ρόλου κατέκτησε η υποκριτική δυναμική της Ιζαμπέλ Ιπέρ στις ταινίες «Εκείνη» του Πολ Βερχόφεν και το «Μέλλον» της Μια Χάνσεν Λοβ, το βραβείο Α’ Ανδρικού ρόλου ο ‘Ανταμ Ντράιβερ για την ταινία «Πάτερσον» του Τζιμ Τζάρμους, ενώ η «Υπηρέτρια» του Τσαν-Γουκ Παρκ κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ξενόγλωσσης ταινίας και Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης.

Το «The Lobster» (Ο Αστακός), αποτελεί την τέταρτη μεγάλου μήκους ταινία του Γιώργου Λάνθιμου. Γυρίστηκε στην Ιρλανδία, είναι διεθνής συμπαραγωγή (Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ελλάδα, Γαλλία, Ολλανδία), με ένα εντυπωσιακό καστ: Κόλιν Φάρελ, Ρέιτσελ Βάις, Τζον Σι Ράιλι, Λεά Σεϊντού, Μπεν Γουίσο, Ολίβια Κόλμαν, Αριάν Λαμπέντ και Αγγελική Παπούλια.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…