Newsroom

Newsroom

Στον Άλιμο η αλληλεγγύη γίνεται τραγούδι – Μεγάλη συναυλία στις 7 Ιανουαρίου

Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

koinoniko pant1ek

Την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015 ο δήμος Αλίμου διοργανώνει συναυλία αλληλεγγύης για το κοινωνικό  παντοπωλείο-φαρμακείο του δήμου. H συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό γυμναστήριο Αλίμου, Ελ. Βενιζέλου και Θεσσαλίας στο Άνω Καλαμάκι στις 18:00 η ώρα.

Σπουδαίοι καλλιτέχνες θα λάβουν μέρος, με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων, φαρμάκων, απορρυπαντικών, ειδών προσωπικής υγιεινής κ.α. για το κοινωνικό παντοπωλείο-φαρμακείο του δήμου μας. Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Πουλικάκος, ο Διονύσης Τσακνής, ο Γιάννης Μηλιώκας, ο Περικλής Λορίδας, η Τάνια Κικίδη, ο Γιάννης Νικολάου (λαθρεπιβάτες), ο Mc Yinga, οι Δ.Ο.Γ.Μ.Α, οι Κρυστάλλινες Σκιές, οι The Wigs, και οι Ε.Σ.ΕΛ.Ο.Ν.  θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια συναυλία αγάπης, για καλό σκοπό. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη, με την συνεισφορά όλων σε τρόφιμα μακράς διαρκείας, φάρμακα, απορρυπαντικά,  είδη προσωπικής υγιεινής κ.α. Οι ημέρες είναι δύσκολες για πολλούς συνανθρώπους μας, το μόνο όπλο μας είναι το τραγούδι και η αλληλεγγύη.

Μια ιδέα του Περικλή Λορίδα (τραγουδοποιός) με την πρωτοβουλία και την βοήθεια  για την υλοποίηση της ιδέας αυτής από τον Αντρέα Κονδύλη (Δήμαρχο Αλίμου).

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους