Newsroom

Newsroom

To Stoiximan.gr Mεγάλος Xορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Stoiximan ανακοινώνουν τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας, με το Stoiximan.gr να αποτελεί τον Mεγάλο Xορηγό της…

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Stoiximan ανακοινώνουν τη σύναψη χορηγικής συμφωνίας, με το Stoiximan.gr να αποτελεί τον Mεγάλο Xορηγό της Oμάδας του Ολυμπιακού. Η κορυφαία ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο θα κοσμεί από αυτή την Κυριακή τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Πέρα από τη χορηγική συμφωνία, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και η Stoiximan, οι οποίες υλοποιούν ήδη σημαντικές κοινωνικές δράσεις, δεσμεύτηκαν στην εφαρμογή ενός κοινού προγράμματος κοινωνικής προσφοράς και υπευθυνότητας.

Ο Γιάννης Βρέντζος, Διευθύνων Σύμβουλος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, υπογράμμισε «Καλωσορίζουμε τη Stoiximan στη μεγάλη οικογένεια του Ολυμπιακού. Το όραμά μας στον Ολυμπιακό ξεφεύγει από τα στενά όρια της αγωνιστικής δράσης και εκτείνεται στη συμμετοχή, στην προσφορά και στην αλληλεγγύη. Είμαι σίγουρος ότι η Stoiximan θα είναι κοινωνός αλλά και αρωγός του οράματός μας αυτού. Ξεκινάμε μια σχέση εμπιστοσύνης και συμπόρευσης. Είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με μια εταιρεία που επενδύει σημαντικά στον ελληνικό αθλητισμό και μέσω αυτού και στην ελληνική κοινωνία».

Ο Ιωάννης Σπανουδάκης, μέλος του Δ.Σ της Stoiximan, με αφορμή την επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας, σημείωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς για την επίτευξη αυτής της συνεργασίας. Η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία στοιχηματισμού στο διαδίκτυο ενώνει φυσιολογικά τον δρόμο της με τον μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο ποδοσφαιρικό σύλλογο της χώρας. Η χρονική στιγμή δε της ανακοίνωσης, μετά από τη μεγάλη ευρωπαϊκή επιτυχία του Ολυμπιακού, καταδεικνύει τον κοινό μας τόπο: σκληρή δουλειά, καταξίωση, κορυφή. Είναι εξίσου σημαντικό για εμάς επίσης, ότι συνενώνουμε τις δυνάμεις μας πέρα από την εμπορική συνεργασία και σε ένα πλαίσιο προσφοράς και δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητας».

Το ‘ντεμπούτο’ του Stoiximan.gr στη φανέλα του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί στο παιχνίδι για την 6η  αγωνιστική της του Πρωταθλήματος της Super League, με τον  ΠΑΟΚ, ενώ θα ακολουθήσει μέσα στις επόμενες μέρες ειδική εκδήλωση για την παρουσίαση της χορηγικής συμφωνίας.  

Η Stoiximan στηρίζει χορηγικά, εδώ και δύο χρόνια, εθνικές ομάδες, κορυφαίους συλλόγους καθώς και αθλητές από όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητισμού.

 

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…